Tramverbod voor zakkenrollers

Zakkenrollers mogen geen gebruik maken van de tram. In de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) wordt een tramverbod opgenomen. Het betekent dat de politie iemand die kennelijk van plan is een passagier te bestelen (of dat al heeft gedaan) in het kader van lik-op-stukbeleid kan verbieden verder nog van de tram gebruik te maken. Bij een eerste constatering krijgt de zakkenroller een waarschuwing en bij een volgende overtreding een tramverbod voor door B en W aan te wijzen lijnen voor maximaal zes maanden.

Lees ook:Twee maanden gratis openbaar vervoer Westwijk Zuidoost
Lees ook:Andere busroutes naar CS
Lees ook:Onverzekerde cosmetische behandeling in ziekenhuis
Lees ook:Digitale nieuwsbrief voor ondernemers
Lees ook:KLM blijft winst verbeteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.