Trams rijden weekend 16/17 juli niet

De komende weken worden vier overwegen in de Amstelveenlijnen 5 en 51 in Buitenveldert vervangen. Tot en met 20 september gebeurt dat met in totaal 15 overwegen: bij A.J. Ernststraat, Van Boshuizenstraat, Gijsbrecht van IJsselsteinstraat en Kastelenstraat. Die gaan op 13 juli om 19.00 uur dicht voor voorbereidend werk. In het weekend van 16 op 17 juli vindt de echte vervanging plaats. Lijn 51 rijdt dan niet tussen WTC en Kronenburg, lijn 5 niet tussen WTC en het Stadshart. Er komen dan pendelbussen op hetzelfde traject, met tijdelijke haltes ter hoogte van de tramhaltes. Op 20 juli gaan de overwegen weer open. Meer info bij het gvb (0900-8011) of www.gvb.nl

Lees ook:Bus 175 verdwijnt
Lees ook:De Laagte tot eind juli dicht
Lees ook:Lijn 51 op 17 november weer naar CS.
Lees ook:Lijn 65 verdwijnt, 66 wordt 166
Lees ook:Brandes wil beter busvervoer in Amstelveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.