Mini City in Stadshart voor kinderen

De eerste editie Mini City in Nederland wordt gehouden op het Binnenhof in het Stadshart. De Bellinga’s, de bekende vlogfamilie, openen op zaterdag 21 oktober om 10.30 uur de Mini City op feestelijke wijze waarna fans met hen op de foto kunnen tijdens de Meet & Greet.

Van zaterdag 21 tot en met 29 oktober kunnen kinderen van 3 tot 10 jaar in het Stadshart voor één dag hun favoriete beroep uitoefenen. Tijdens de eerste editie van Mini City in Nederland krijgen kinderen de kans in acht speelplaatsen spelenderwijs diverse beroepsthema’s te ontdekken.

Zo is er op het Binnenhof een schoonheidssalon, een theater, een supermarkt, een politiebureau, een pizzeria, een bloemist en een bouwplaats. Onder professionele begeleiding kunnen de kinderen hun eigen invulling geven aan het beroep van hun keuze. Naast het op opdoen van ‘werkervaring’, is er een treasure hunt in het Stadshart waarbij er items uit de winkels van Mini City verstopt zijn in de etalages van de winkels in het winkelcentrum. Voor meer informatie: www.stadshartamstelveen.nl

Programma: 10:30 uur – Officiële opening Mini City op het Binnenhof door De Bellinga’s; 10:45 uur – Meet & Greet met De Bellinga’s.

 

 

 

Lees ook:Vlogfamilie opent Stadshart voor kinderen
Lees ook:Mini ‘kindcity’ in Stadshart
Lees ook:Glamourdag in Stadshart
Lees ook:Mode evenement in Stadshart
Lees ook:Feest voor modeliefhebbers in Stadshart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.