Mode evenement in Stadshart

In het weekend van zaterdag 2 en zondag 3 september staat Stadshart Amstelveen in het teken van mode. Tijdens het Unexpected Fashion Event – The Golden Edition worden bezoekers getrakteerd op een weekend vol fashion, luxury en lifestyle met onder meer een Meet & Greet met topstylist Manon Meijers, bekend van RTL Boulevard en de Modepolitie 2.0. Zij is stylist van BN’ers als Wendy van Dijk, Ruben Nicolai en Katja Schuurman.

Zaterdag 2 september kunnen bezoekers hun prangende fashionvragen aan haar stellen of op de foto gaan tijdens de Meet & Greet. Naast de komst van Manon zijn er tal van andere fashion-activiteiten, zoals personal stylingsessies, beautyworkshops en een workshop over charisma en uitstraling. Het muzikale entertainment wordt verzorgd door Laura Fisher (bekend van Next Girl/Boy Band) en zanger Eddy Walsh. Voor meer informatie: www.stadshartamstelveen.nl

Gouden Enveloppen

Bezoekers kunnen diverse mooie prijzen winnen, bijvoorbeeld door het vinden van één van de ‘Gouden Enveloppen’ die door het winkelcentrum zijn verspreid. Met de gouden envelop in combinatie met een Personal Shopping Card maken bezoekers kans op een giftcheque ter waarde van € 250. Tot slot wordt er speciaal voor kaarthouders een exclusieve Vershartlunch georganiseerd. Per dag is er tijdens deze lunch plaats aan tafel voor 75 personen, die volledig in de watten gelegd worden met verse delicatessen van de vershartwinkeliers en een goodiebag mee krijgen. Deelname aan de lunch is gratis en toegankelijk voor bezoekers met een Personal Shopping Card.

Programma: 2 september 13:00-14:30 uur, Binnenhof Stylingsessies met personal shopper Ruben en styliste Marijntje van heArt of Style;

2 september 11.00-13.00 uur en 3 september 14.00-16.00 uur, Binnenhof: Workshop charisma & uitstraling; 2 & 3 september 12.00, 13.00, en 14.00 uur, Vershart (alleen voor PSC-houders, vol=vol): Exclusieve Vershartlunch; 2 september 14.30 & 16.00 uur en 3 september 13.00 uur & 16.00 uur, Binnenhof: Muzikale optredens van Laura Fisher en Eddy Walsh.

 

 

 

Lees ook:Glamourdag in Stadshart
Lees ook:Weer Legohelden in Stadshart
Lees ook:Mini ‘kindcity’ in Stadshart
Lees ook:Mode en bloemen bij lente in Stadshart
Lees ook:Feest voor modeliefhebbers in Stadshart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.