Pokemon Go in Stadshart gaat niet door

Geen Pokemon Go evenement op 12 augustus in het Stadshart. Het was eerder aangekondigd, maar gaat niet door wegens de technische problemen die er bij een dergelijke happening in Chigaco zouden zijn geweest.

Dat is een teleurstelling voor de ruim 5000 mensen die al op Facebook lieten weten er heen te komen. Buiten hen liet nog eens ongeveer eenzelfde weten wel te zijn geïnteresseerd. Dringen, want er waren maar tweeduizend plaatsen, later overigens nog eens bijgesteld tot 3500.

Niet alleen in Amstelveen ook in andere plaatsen in Europa aan aangekondigde Pokemon Go evenementen niet door. Wanneer zij wel worden gehouden, is onduidelijk. App-producent Miantic zegt dat het in de herfst gebeurt.

 

Lees ook:Jazz in het Dorp viel niet in het water
Lees ook:Gemeente koopt voor drie ton extra plaatsen peuterspeelzalen
Lees ook:Fracties vragen opheldering over groenbezuinging tegen wens gemeenteraad
Lees ook:Woningnood duurt voorlopig voort in Amstelveen
Lees ook:GroenLinks: ontbreken oplader chipkaart busstation ‘genant’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.