Modeketen Costes met vestiging in Stadshart

Eind september opent modeketen Costes een nieuwe vestiging in het Binnenhof van het Stadshart., nabij Just Brands en We are Labels. In het et ruim 386 vierkante meter grote pand  komt Costes Women, de damescollectie van dit boutique-style fashion brand. Costes heeft ruim 30 vestigingen in Nederland, onder andere in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Maastricht.

De collectie van Costes wordt aangevuld met tijdloze basics en accessoires. Elk seizoen wordt de collectie opgebouwd aan de hand van verschillende thema’s, waarbij het 24/7 gevoel centraal staat. “We zijn erg verheugd met de komst van Costes in Stadshart, waardoor het retailaanbod in Amstelveen nog breder wordt”, zegt Ben Verheijen, centrummanager Stadshart Amstelveen. Voor vele vrouwen vormt de vestiging volgens hem een belangrijke aanvulling.

“Met de komst van Costes wordt het retailaanbod in Stadshart Amstelveen verder uitgebreid naast bekende namen zoals de Bijenkorf, Scotch & Soda, Just Brands, ZARA, Massimo Dutti, G-Star Women, Superdry en Van Gils.”  Voor meer informatie: www.stadshartamstelveen.nl.

In augustus 2013 opende Costes haar eerste boutique aan de Oude Gracht in Utrecht. Al snel volgden meer boutiques in steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Maastricht. Inmiddels heeft Costes 30 boutiques, verspreid door heel Nederland en sinds kort ook in Antwerpen. In de loop van 2017 zullen daar nog nieuwe winkels aan worden toegevoegd. In februari 2017 werd de eerste Costes men collectie gelanceerd. De Costes men collectie is zowel verkrijgbaar in seperate men-only boutiques als in gecombineerde uni winkels. www.costesfashion.com.

 

Lees ook:Modeketen Paprika nu in Stadshart
Lees ook:Beste bieb van Nederland
Lees ook:Juwelier Christ in Stadshart
Lees ook:Ziengs Schoenen in Stadshart
Lees ook:Amstelveense fietser doet 4,3 kilometer per rit

Eén reactie op “Modeketen Costes met vestiging in Stadshart

  1. Ciska

    Ik koop mijn kleding wel op de markt en bij de Zeeman, want ik heb een lichaam Venus gelijk.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.