Modeketen Paprika nu in Stadshart

Een vestiging van Modeketen Paprika ging zaterdag open in het Binnenhof van het Stadshart. De winkel is 88 m2 groot en bevindt zich naast The Athlete’s Foot en Xenos.

Het in 2003 opgerichte modemerk Paprika richt zich op vrouwen met een maatje meer en biedt kwalitatieve plussize collecties voor maat 44 t/m 54. Met de komst van Paprika wordt het retailaanbod in het Stadshart verder uitgebreid, naast de Bijenkorf, Scotch & Soda, Just Brands, ZARA, Massimo Dutti, G-Star Women, Superdry en Van Gils. Voor meer informatie: www.stadshartamstelveen.nl

“De komst van Paprika is een belangrijke aanvulling”, zegt centrummanager Ben Verheijen. Die aanvulling betreft volgens hem het retailaanbod en er wordt naar zijn mening een brede doelgroep aangesproken.

Paprika brengt gevarieerde plussize collecties met een respectvolle snit voor maat 44 – 54. “Zodat elke vrouw met een maatje meer zich goed kan voelen en dragen waar ze zin in heeft”, zegt het bedrijf, dat meldt belang te hechten aan natuur en milieu. “Dit vertaalt zich in de collectie Forever BIO. Het liefst wordt gewerkt met natuurlijke stoffen zoals katoen, linnen, zijde, viscose en wol om zo een gevarieerde plussize collectie te kunnen aanbieden.”

Paprika heeft ruim 19 boetieks in Nederland die naast Amstelveen zijn te vinden in Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Maastricht, Middelburg, Nieuwegein, Tilburg en Zoetermeer. Voor meer informatie: www.paprika-shopping.nl

 

\

 

Lees ook:Modeketen Costes met vestiging in Stadshart
Lees ook:Romantisch concept en nieuwe locatie Siebel
Lees ook:Nieuwe chocoladewinkel in Stadshart
Lees ook:Winkel van Flying Tiger in Stadshart
Lees ook:Colori shoenen in Stadshart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.