Eerste 2 uur gratis parkeren in Stadshart

Blijkbaar als reactie op het winkelcentrum Gelderlandplein, waar parkeren al sinds jaar en dag de eerste twee uur gratis, komt het Stadshart daar nu ook eindelijk mee. Maar hier moet je dan wel een zogenoemde Personal Shopping Card hebben. Geldt dus niet zonder meer voor iedereen, zoals in Buitenveldert. Maar wie aan de voorwaarden voordoet, kan zeven dagen per week gratis parkeren in de Schouwburggarage.

Voor meer informatie: www.stadshartamstelveen.nl. Manager van het Stadshart Ben Verheijen zegt blij te zijn dat (althans voor kaarthouders) er een met Buitenveldert concurrerende service in het Amstelveense centrum bestaat.

“Als je bij service iets extra’s kunt bieden, dan is dat wel bij het parkeren”, zegt Verheijen. Onder nieuwe en bestaande kaarthouders wordt ter gelegenheid van de introductie ook een jaar lang volledig gratis parkaren verloot. Eind juli wordt de winnaar bekend gemaakt.

 

Lees ook:Vier sterren voor het Stadshart
Lees ook:Patiënten artsen Stadshart: gratis parkeren
Lees ook:Artikelen Stadshart nu online te vinden
Lees ook:Eerste niet Amsterdamse car2go hub in Stadshart
Lees ook:Mini ‘kindcity’ in Stadshart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.