Feest in Stadshart na intocht Sinterklaas

De komst van Sinterklaas wordt ook dit jaar weer uitgebreid gevierd in Stadshart Amstelveen. Het feest begint met de intocht van de Sint en zijn Pieten op 14 november. Ook in de weken erna komen Sint en zijn Pieten regelmatig langs in Stadshart Amstelveen. Zo is er op 22 november een spectaculair Sinterklaasfeest, komt het weekend erop de Pietenband langs, zijn er Sintworkshops en rijdt er in de weekenden een speciale Pietentrein  De stoet na de intocht van Sinterklaas en zijn Pieten, zaterdag om 11.35 uur op de Van der Hooplaan. wordt rond 13.20 uur op het Stadsplein verwacht en daar welkom geheten door locoburgemeester Herbert Raat. Hier blijft de Sint om de kinderen te ontmoeten en met hen op de foto te gaan.

Bezoek

Op zondag 22 november staat er een spetterend Sinterklaasfeest op het programma. Samen met dans- en muziekpieten wordt er gedanst en gezongen voor Sinterklaas.

Op 28 en 29 november komt de Sint op uitnodiging van de Bijenkorf opnieuw naar het Stadshart en kunnen kinderen hem ontmoeten. Op zondag 29 november loopt er ook een Pietenband met blazers en slaginstrumenten door het winkelcentrum en worden de welbekende Sinterklaasliedjes gespeeld.

Sintworkshops en Pietentrein

Op woensdag 18 & 25 november en 2 december worden er Sintworkshops georganiseerd waar kinderen Pietenbaretjes kunnen maken, speculaas mogen versieren of een mooie Sinterklaasbroche maken. De feestelijk versierde Pietentrein rijdt  elke zaterdag- en zondagmiddag door het Stadshart. Natuurlijk kunnen de Pieten het niet laten de kinderen wat lekkers te geven. Deelname aan de workshops en een ritje in de Pietentrein zijn gratis voor kinderen van Personal Shopping Cardhouders. Een volledig overzicht van de activiteiten staat op www.stadshartamstelveen.nl. Stadshart Amstelveen is te volgen op stadshartamstelveen.nl/, www.facebook.com/StadshartAmstelveen en via instagram.com/stadshartamstlvn/

 

Lees ook:Sint komt met echte zwarte Pieten
Lees ook:Sinterklaas maakt tocht door drie wijken op 3 december
Lees ook:Sinterklaas komt naar Groenhof
Lees ook:Sinterklaas in Patrimonium bij De Zonnebloem
Lees ook:Sinterklaasfeest voor kinderen van de Voedselbank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.