Tijdelijke werkplekken Regus in Stadshart

Burgemeester Mirjam van ’t Veld opende donderdagmiddag in Stadshart het allereerste Regus Express center van Nederland in een winkelcentrum. Een nieuw concept als aanvulling op het wereldwijde netwerk van Regus business centers.

Regus Express biedt werkplekken op locaties waar mensen zaken doen. Die zijn gevestigd langs de weg, op luchthavens, op treinstations en nu dus ook in een winkelcentrim. Professionals kunnen er terecht als ze onderweg zijn.

Mirjam van ’t Veld opende het centrum samen met Otto Ambagstsheer, Regional Managing Director Unibail-Rodamco Benelux, en Jessika van Veen, algemeen directeur Regus Nederland.

“We zijn trots dat een samenwerking tussen internationale bedrijven als Regus en Unibail-Rodamco tot deze primeur leidt in Amstelveen”, zei Van ’t Veld. “Een indrukwekkend concept waarbij ondernemers in Amstelveen kunnen werken in het mooiste winkelcentrum van Nederland en tegelijkertijd van de horeca en winkels hier gebruik kunnen maken.”

Het Frans-Nederlandse bedrijf Unibail-Rodamco is eigenaar van 56 grote regionale winkelcentra in de belangrijkste steden van twaalf Europese landen. Beide partijen beschouwen de opening als een belangrijke aanzet tot een strategische samenwerking die naar andere landen kan worden uitgebreid.

Ambagtsheer: “Wij zoeken continu naar manieren om onze bezoekers meer service te bieden. Het nieuwe Regus Express center is een mooie aanvulling op zowel onze bestaande services als onze vernieuwde lounge en gratis en onbeperkte wifi-verbinding.”

Jessika van Veen van Regus constateerde dat Amstelveen tot nu toe het enige met vier sterren bekroonde winkelcentrum heeft. Het concept van Regus Express heeft zich volgens haar internationaal bewezen. “In de komende maanden worden er meer Express centers geopend op een aantal centrale locaties in Nederland, om onze klanten nog meer van dienst te kunnen zijn,” zei ze.

Toenemende vraag

Het Regus Express center springt in op de toenemende vraag naar nieuwe flexibele werkplekken. De kleinschalige Express centers bieden comfortabele business lounges met hoogwaardige werkplekken en vergaderruimtes, voorzien van moderne middelen zoals ICT- en presentatievoorzieningen en een snelle wifi-verbinding.

 

 

Lees ook:Action komt naar Stadshart
Lees ook:ChristenUnie: ‘VVD / D66 naïef over Stadshart’
Lees ook:Regus opent business centre in Kronenburg
Lees ook:Stadsharteigenaar stuurt aan op leegstand
Lees ook:Stadshart mogelijk te koop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.