Voorjaarsmarkt op het Stadsplein

Op het Stadsplein wordt zaterdag 26 en zondag 27 maart (10.00 tot 17.00 uur) een voorjaarsmarkt gehouden, georganiseerd Star Promotions. Er komen ruim 150 kramen met uiteenlopende artikelen, variërend van tassen tot cd’s en van kleding tot ambachtelijke versnaperingen. Naast veel nieuwe braderiespullen zijn er ook curiosa en verzamelobjecten uit Grootmoeders Tijd te zien en te koop. Onder meer is er een stand met Plaatjesalbums en oude Schoolplaten.Alle verschenen nostalgische Verkadealbums van Jac. P. Thijsse en andere collectoritems als Tovervisje en Flipje kunnen er worden bekeken, geruild, gekocht, verkocht en getaxeerd. De toegang tot de markt is uiteraard gratis.

Lees ook:Cadeaumarkt op Rembrandtweg
Lees ook:Braderie en nostalgie in het Stadshart
Lees ook:Lentemarkt in Kosteverlorenhof
Lees ook:Pepernotenmarkt op Stadsplein
Lees ook:Braderie in Stadshart

5 reacties op “Voorjaarsmarkt op het Stadsplein

 1. albert bolink

  Die Verkadealbums en die Schoolplaten is echt een aanrader !!!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Ronald Pino

  Ik ben al jaren op zoek naar een plaat waarop te zien is dat keizer Karel V tegen Willem van Oranje uitbarst. In het Spaans of Frans ‘schreeuwt’ hij tegen Willem: Niet de Nederlanden maar gij, gij, gij! (Vos, vos, vos). Aanbiedingen met prijsopgave graag. Ik ben via het telefoonboek te bereiken of via http://www.ronaldpino.blogspot.com.

    /   Beantwoorden  / 
  1. peter

   Ronald Pino, wat doe je bij dit topic? Jij die zo belezen bent, en eigenlijk alles in de boekenkast hebt staan, of is het die pulp rotzooi die ooit uit je pen is gevloeid? Dat zal dan een klein boekenkastje zijn.

     /   Beantwoorden  / 
   1. maltje

    De meesten waren een paar jaar geleden nog te koop als poster.
    Vraag Zwijssen eens, misschien weten ze daar wat.

      /   Beantwoorden  / 
 3. Ronald Pino

  @burkadrager Peter de Leugenaar. Moet ik jou nog eens helpen herinneren aan iets wat bij jou heeeeel klein is?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.