Zware waterschade voor winkels in Stadshart

Opnieuw zijn donderdag (26 augustus) winkels in het Stadshart, vooral in de Binnenhof,  getroffen door wateroverlast, als gevolg van  de zware regenval. Al eerder in de week werd liepen de winkeliers schade op dor wateroverlast in voorraadkelders. In het Stadshart blijkt het riool ontoereikend bij veel regen. Dat probleem is niet nieuw en al jaren bekend, maar kennelijk niet op te lossen. Stadsharteigenaar Unibail-Rodamco en gemeente praten over een oplossing, meldt de gemeente, maar die deden dat al eerder. Tot nu toe zonder enig resultaat. Waarschijnlijk bleef bij de uitbreiding van het centrum de rioolcapaciteit daarbij achter- Terwijl dat een verantwoordelijkheid van de gemeente was.Bij sommige winkels pompte de kelders deze week diverse malen leeg. De winkeliers vrezen nog meer schade als de regen aanhoudt, door  riolen ,et te weinig capaciteit. Unibail-Rodamco wenst, naar het voorbeeld van totalitaire regimes met zware censuur op alle media, geen gepubliceerde foto´s en filmopnamen van de ellende bij de winkels. Het Stadshart moet immers internationale allure krijgen en staan voor luxe en onderscheidend imago. Dat laatste is, ook zonder plaatjes, in elk geval bereikt.

Lees ook:CDA wil snel oplossing wateroverlast Stadshart
Lees ook:Eigenaar Stadshart vindt huren ‘marktconform’
Lees ook:D66 bezorgd over huuropzeggingen in Stadshart
Lees ook:Groot vraagt Stadsharteigenaar aantrekkelijke winkelmix te houden
Lees ook:Stadshart genomineerd voor marketingprijs

2 reacties op “Zware waterschade voor winkels in Stadshart

 1. Sleek Hairstyles

  really loved the article added to my favourites

    /   Beantwoorden  / 
 2. de schoolmeester

  Zo zie je Hans, UR leert ook van Cuba en Noord Korea. En dan nog wel in een land waar het door jou gekoesterde CDA altijd aan de “schakels van de macht” zit.
  -
  Ach laat Gods water door Gods kelders lopen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.