Cursussen bridge werd van start

In februari start weer cursussen in bridgen. Daarover is er op 3 februari (10.00 tot 12.00 uur) een voorlichtingsbijeenkomst in het GO Centrum, Schokland 14. De cursussen zijn bestemd voor iedereen die nu eindelijk bridge wil leren of zich verder wil bekwamen in deze denksport.

Beginners kunnen kiezen uit een starterscursus op maandagavond of woensdagmiddag. Wie deze cursus al achter de rug heeft, kan de cursus starters 2 bijwonen op woensdagmiddag of donderdagavond. Voor wie nog hogerop wil, is er een vervolgcursus op de woensdagmiddag.

Op de donderdagmiddag gaat een cursus spelpeilontwikkeling van start. De lessen worden gegeven door de ervaren bridgedocenten Ria Disseldorp en Eddy Mock en beginnen eind februari. Alle cursussen bestaan uit twaalf lessen van 2,5 uur en kosten € 108 per persoon.

Bridge clinic

Wie meer over deze cursussen wil weten, kan een gratis bridge clinic annex voorlichtingsbijeenkomst bijwonen. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan bij Ria Disseldorp (tel. 020-6436381; e-mail: [email protected] ) of Eddy Mock (tel. 06-20002943; e-mail:[email protected]). Men kan zich desgewenst ook al bij hen opgeven voor een cursus.

 

Lees ook:Voorlichtingsmeeting en cursussen bridge
Lees ook:Weer bridge-clinic in Go Centrum
Lees ook:Bridgecursus voor beginners
Lees ook:Kennismaken met bridgen
Lees ook:Bridgen wordt blijkbaar populair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.