Nieuwe cursus luchtacrobatiek Pretpiste

Circusschool Pretpiste organiseert een nieuwe lesserie luchtacrobatiek. Er worden volgens de school nieuwe acrobaten gezocht en daarom kinderen die de vaardigheid willen leren.

Op dinsdag 23 januari start de nieuwe lesserie. Deze winter kunnen cursisten kijken of het iets voor hen is. Sterk of lenig hoeven zij nog niet te zijn, dat worden ze vanzelf, zegt de school. Aan het einde van de cursus mogen de deelnemertjes ook meedoen aan de voorstellingen die Pretpiste organiseert.

Proeflessen

De lesserie voor tieners (8 jaar en ouder) start op 23 januari van 17.00-18.15 uur in de gymzaal Laan Rozenburg 17 (Roelof Venemaschool). Op 23 en 30 januari geldt een kennismakingstarief van 5 euro per keer. Daarna kan men per 10 lessen betalen (pinnen) of tot einde seizoen en dan iets voordeliger. De cursisten werken in een kleine groep. Aanmelden via [email protected] ovv naam, leeftijd en 06-nummer.

Omdat het doek wrijving met de huid oplevert, radende school aan lange mouwen en een strakke, lange trainingsbroek te dragen, een turnpakje met legging bijvoorbeeld.

Voorstellingen

Al dat oefenen wordt natuurlijk niet voor niets gedaan. Ieder jaar mogen de kinderen hun vorderingen laten zien. Dit jaar is dat heel feestelijk op zondag 17 juni om 14.00 uur in Openlucht Theater Elsrijk. Al eerder is de halfjaarlijkse presentatie -tijdens de les- op donderdag 25 januari om 17.00 en om 19.15 uur (duur ca 30 minuten) in de gymzaal Burg. Haspelslaan 317.

Ook voor circusfeestjes en workshops kan men bij Pretpiste terecht. Zie www.pretpiste.nl. Meer informatie 06-36 33 66 83.

 

Lees ook:Circusvoorstellingen van ‘Pretpiste’
Lees ook:Circusschool naar betere behuizing
Lees ook:Circusworkshop van Pretpiste
Lees ook:Open les Circusschool Pretpiste
Lees ook:Open dag Circusschool Pretpiste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.