Weer wandelchallenge bij AV Startbaan

Op zaterdag 4 november houdt de Atletiek Vereniging Startbaan voor de derde keer op rij een zogenoemde ‘Wandelchallenge’. Er worden dan diverse routes voor wandelaars uitgezet, door de bebouwde kom van Amstelveen en het Amsterdamse Bos.

Met kan uit afstanden van 5, 10, 20 of 30 kilometer kiezen. Van alle wandelroutes zijn start en finish bij de AV Startbaan (Startbaan 1A). Er zijn verschillende starttijden voor de routes. Degenen die de langste route lopen (30 kilometer) beginnen om 08.30 tot 08.45. Wie 20 kilometer gaat lopen, start om 10.15 uur, wie 10 kilometer loopt om 12.00 uur en voor degenen die het bij vijf kilometer houden is de starttijd 13.00 uur. Finish tot 15.30 uur.

Kosten: € 7,50 (betalen aan de start)

Meer info en opgeven: Wil Koot, [email protected]

 

Lees ook:´Loopt & rolt´ voor iedereen op atletiekbaan
Lees ook:Info over rollator- of rolstoelracen
Lees ook:Drie sportevenementen rond opening De Meent
Lees ook:Wandelchallenge
Lees ook:Overeenkomst subsidie STAV aan AV Startbaan getekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.