Jet Airways en TCS winnen Indian Cricket toernooi

Foto: Gemeente Amstelveen

Op het VRA Cricket terrein in het Amsterdamse Bos werd zaterdag voor de elfde keer het Amsterdam inbusiness Indian Cricket toernooi gehouden. Sportwethouder Peter Bot heette als locoburgemeester van Amstelveen de nieuwe de nieuwe Indiase ambassadeur in Nederland, H.E. Rajamony, en diens vrouw plus de bedrijventeams welkom. Jet Airways en TCS wonnen de strijd en namen twee bekers in ontvangst uit handen van Gerard Inden van de KNCB, Jolanda van der Aart, directeur India desk van amsterdam inbusiness en Peter Bot.

Zestien teams van grote Indiase bedrijven – zoals TCS, Jet Airways , HCL, Cognizant en Infosys – streden om de Indian Cricket Cup. De teams bestonden uit de medewerkers van de bedrijven.

Ontmoeting

Tijdens het evenement was er gelegenheid voor Nederlandse en Indiase bedrijven om elkaar te ontmoeten. Bot wees er op dat de Indiërs de snelst groeiende expatgemeenschap in de Metropoolregio Amsterdam vormen. “Van de 190 Indiase bedrijven in Nederland is 60% in de Metropoolregio Amsterdam gevestigd. Het is belangrijk continu te investeren in de relatie met deze gemeenschap en in het vestigingsklimaat voor internationale bedrijven.” Bot zei, evenals de burgemeester eerder, er trots op te zijn dat Amity International School zich in Amstelveen vestigt.

 

Lees ook:Weer Diwalifestival op Stadsplein
Lees ook:Weer Diwalifeest op Stadsplein
Lees ook:Feest voor Indiase godin op Stadsplein
Lees ook:Weer Diwali Festival op Stadsplein
Lees ook:Burgemeester Van Zanen bij start netwerkorganisatie Indiase expats

26 reacties op “Jet Airways en TCS winnen Indian Cricket toernooi

 1. F. Wijlens

  Es muss Alles eintwentifiziert werden.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Rode Paprika

  Is het de bedoeling, dat men hier in het Duits, of wat daar voor doorgaat, gaat communiceren? En welke criteria worden gebruikt voor een ban? Heer Johan Bos kan daar vast antwoord op geven….Hij heeft dat in het verleden zelf toegepast..

    /   Beantwoorden  / 
  1. effereëel

   Gezien zijn Duits is Wijlens geen Duitser maar een Trol wiens reacties nooit betrekking hebben op het onderwerp.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Johan Bos

    Asielzoeker misschien, die ook slecht Nederlands spreekt? U reageert op iets dat inderdaad geen onderwerp in het bovenstaande artikel was. Zodat ook u off topic bent.

      /   Beantwoorden  / 
    1. effereëel

     Dus komen er nu asielzoekers met een Nederlandse achternaam uit Duitsland? En die kunnen/hoeven niet on-topic te reageren. Is dat wat u bedoelt?

       /   Beantwoorden  / 
     1. Johan Bos

      Ik heb het liefst dat on topic wordt gereageerd (wat u nu ook niet doet), Verder: Er zijn wel eens vrouwen die naam achternaam van hun Nederlandse man aannemen. Overigens hebt u niet gereageerd op de vraag waarom men in het Duits niet voor de Mossad zou kunnen pleiten…

        /  
     2. Effereëel

      Die Duitstalige asielzoeker met een Nederlandse achternaam pleitte hier onlangs off-topic voor meer Mossad in Nederland en dat vond ik nogal merkwaardig. Wat moet de Israëlische geheime dienst in ons land en wie controleert dat?

        /  
     3. Johan Bos

      Waarom asielzoeker? Overigens heeft hij of zij misschien met het oog op mensen uit het Midden-Oosten meer vertrouwen in de Mossad dan in andere inlichtingendiensten.

        /  
     4. Effereëel

      U opperde zelf dat F.Wijlens een asielzoeker is die geen Nederlands spreekt maar wel Duits en die (net als u, kennelijk) vindt dat de Israëlische geheime dienst in ons land de boel maar in de gaten moet houden.

      Het wordt steeds gekker.

        /  
     5. Johan Bos

      Waar heb ik gezegd dat Wijlens een asielzoeker is? Hoe weet u wat mijn mening over de Mossad is? Uw tentoongestelde vermeende kennis over mijn denken en voorkeuren doet mij aan iemand denken, van wie ik ga uitzoeken of die hier niet achter zit.

        /  
     6. Effereëel

      Op 29 juni 2017 at 11:50 / opperde u dat F.Wijlens een duitstalige asielzoeker zou kunnen zijn. Om 13:47 schreef u dat hijof zij misschien met het oog op mensen uit het Midden-Oosten meer vertrouwen heeft in de Mossad dan in andere inlichtingendiensten. Heel vreemd. En dat allemaal nav één off-topic opmerking. Normaal laat u die ongemoeid passeren.

      Wilt u weten wie ik ben? Vraag het de Mossad. Die weet vast ook wie er schuil gaat achter F.Wijlens.

        /  
   2. effereëel

    Op die manier kan je nooit een aanmerking maken op off-topic reacties.

    Trouwens: Hoe waarschijnlijk is een Duitstalige asielzoeker die pleit voor meer Mossad in Nederland?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Johan Bos

     Er schijnt wat veranderd te zijn de laatste decennia in Duitsland. Maar hoe bedoelt u het eigenlijk?

       /   Beantwoorden  / 
    2. Frank

     Slaat de Stadshartwaanzin weer toe?

       /   Beantwoorden  / 
    3. Efferëel

     Frank, net als jij en anderen had ik een opmerking gemaakt over de duitstalige nonsens van F.Wijlens. De waanzin bestond uit de manier waarop JB daarop reageerde.

       /   Beantwoorden  / 
 3. W.A.Bomgaars

  Ligt het aan mij alleen dat ik mij bedonderd voel door de metropoolregio Amsterdam, onze vervangende loco burgemeester, de directeur India Desk van Amsterdam Inbusiness en/of al die grote bedrijven die worden genoemd en waarvoor wij er nu trots op zouden moeten zijn dat wij mogen mee investeren in de Amity International School. Even op Google leert mij dat geen van de genoemde bedrijven al in Amstelveen is gevestigd of voornemens is dat te gaan doen. Allemaal zitten ze nu in kleine groepjes geconcentreerd in het WTC aan de Amsterdamse zuid as en op Schiphol. Amstelveen komt alleen ”im frage” als afvalputje voor Amsterdam als het gaat om de huisvesting (tijdelijke opvang) van expats ten koste van onze eigen woningzoekenden. Onze lokale volksvertegenwoordigers laten het allemaal maar gebeuren …. het zal hun tijd wel uit duren.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Banaan

   Zou dat misschien komen omdat de grote aanwezigheid van expats de huizenprijzen alhier doen stijgen?

     /   Beantwoorden  / 
   1. W.A.Bomgaars

    Zeker weten. Appartementen worden binnen een dag duur verkocht aan “beleggers” van vaak ook Aziatische afkomst die deze dan weer voor veel geld doorverhuren aan landgenoten. In mijn directe omgeving zijn hiervan veel voorbeelden. Plaatselijke makelaars/notarissen moeten dit kunnen beamen. Makelaar Brockhoff heeft zich hierover onlangs openlijk uitgelaten in zijn triomfverklaring over de verhuur, door zijn bemiddeling, van het Van Leer gebouw aan de Aziatische Internationale School Amity.

      /   Beantwoorden  / 
  2. expat

   Ja dat ligt aan u, mij zal het aan mijn rectum roesten, dat u gepasseerd bent bij deze besluitvorming. Want dat is toch de tendens van uw reactie.

   Tevens ook dat huilverhaal in het Amstelveense papieren krantje was ook tenenkrommend.

   “als afvalputje voor Amsterdam als het gaat om de huisvesting (tijdelijke opvang) van expats ten koste van onze eigen woningzoekenden”

   Kunt u dat feitelijk aantonen?

     /   Beantwoorden  / 
 4. W.A.Bomgaars

  @expat
  U hebt goed begrepen wat de tendens van mijn reactie was .. chapeau. Maar ook U zou zich gepasseerd moeten voelen bij deze totaal on-democratische besluitvormingen die onze gekozen volksvertegenwoordigers zich gewoon laten passeren. Leuk ook dat mijn huilverhaal in het papieren krantje u is opgevallen. Goed recyclen dat krantje, dan wordt uw verroeste rectum misschien nog wel wat slimmer dan uw bovenkamer. Voor wat betreft mijn opmerkingen over Amstelveen als ”afvoerputje” … kom eens bij mij in de buurt kijken en ervaar zelf hoe fijn het is om je bijna ’minderheid’ te gaan voelen tussen al die fantastische culturen. Niet met de sneltram komen want mede dankzij de regioraad (met nauwelijks protesten vanuit onze gemeenteraad) kan het zomaar gebeuren dat bepaalde haltes er binnenkort ineens niet meer zijn. Op uw verzoek om mijn opmerking over ’woningzoekenden’ feitelijk aan te tonen zal ik niet ingaan. Gewoon even zelf goed nadenken … Wel leuk overigens dat een stom verhaaltje over een Cricket match zoveel ongenoegen bloot kan leggen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. F. Wijlens

   @W.A.Bomgaars,

   Wist je dat er in Amstelveen mensen wonen? Wist je dat die mensen kinderen hebben? Wist je dat die kinderen naar school moeten? Rara, waar komt die nieuwe internationale school ineens vandaan?

     /   Beantwoorden  / 
   1. W.A.Bomgaars

    Es muss Alles eintwentifiziert werden, verstanden.
    De kinderen die straks naar de Amity school gaan spreken Hindi en de meeste wonen niet eens in Amstelveen en/of keren terug naar hun Heimat.
    Danke schön und Auf Wienerschnitzel.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Allochtoon.

     Het blijft een dingetje met die Bomgaars en buitenlanders.
     Voor degenen die terug gaan komen weer anderen. Wen er maar aan.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Kaas

      Mij interesseren die expats geen bal. Het stoort me enkel dat ze nauwelijks iets doen voor de eigen bevolking of je moet flink in de slappe was zitten.

        /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.