KKP krijgt ‘beweegcarrousel’

De wijk Keizer Karelpark krijgt zijn eigen ‘Beweegcarrousel’. Op 11 mei van 13.00-14.00 uur is de aftrap ervan in de Kastanjeflat. Een informatiebijeenkomst van het Sportbedrijf Amstekveen in de Kastanjeflat aan Kastanjelaan 21. De Beweegcarrousel is voor 55 plussers die wonen in Keizer Karelpark, die meer willen bewegen en nieuwe mensen willen ontmoeten.

Het Sportbedrijf Amstelveen zet in samenwerking met SportPrinciples en Vita Amstelland de Beweegcarrousel in de wijk Keizer Karelpark op. Via een strippenkaart van 10 lessen voor €20 kan men deelnemen aan de verschillende beweegactiviteiten. Verschillende sportaanbieders bieden 1 of 2 proeflessen aan. Men kan kiezen uit yoga, conditie- en krachttraining, MBVO, dansen, GALM en gymnastiek. Na afloop kan men nog een kopje koffie of thee drinken.

Geïnteresseerd? Kom 11 mei naar de bijeenkomst of neem contact op met het Sportbedrijf. Mailen naar [email protected] of bellen naar 088- 8585105

 

 

Lees ook:Beweegcarrousel in Keizer Karelpark
Lees ook:Circa 180 55 plussers op testdag sportstimulering
Lees ook:Fittest en sportprogramnma 55 Plussers
Lees ook:Fittest en sportprogramma ouderen
Lees ook:Sportproject voor 55 Plussers weer van start

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.