Nieuwe Bankrashal ongeschikt voor interlands

Foto: amstelveenweb.com

In de Nieuwe Bankrashal kunnen geen interlands op het gebied van volleybal worden gespeeld, omdat er geen fors publiek mogelijk is. De wedstrijd op vrijdag 12 mei tussen Nederland en Tsjechïë wordt dan ook gespeeld in de Emergohal. Dat werd bekend gemaakt tijdens de vergadering van het wijkplatform Bankras-Kostverloren op woensdag 29 maart.

Ook op 12 mei, een Amstelveense feestdag, wordt het beeld Mozaïek onthuld bij de Nieuwe Bankrashal, dat voorheen bij de oude stond ter eere van het daar ontwikkelde wereldwijd beroemd geworden ‘Bankrasmodel’ voor volleybal. Ter voorbereiding van de feestelijke dag, ook voor de wijkbewoners, zijn vijf werkgroepen gevormd. De interland wordt ’s avonds om 20.00 uur gespeeld. Voor de tweede keer wordt ook de Bankras Award uitgereikt. Verder is er een receptie met beroemde volleyballers uit het verleden, die bij de onthulling van het beeld aanwezig zijn.

Ook komt er een gouden route van de oude naar de nieuwe hal. Vita Welzijn en Brentano werken mee om er een feest voor de buurt van te maken.

 

Lees ook:Onthulling Bankrasmonument en Interland volleybal
Lees ook:Oranje volleybalteam terug in Bankras
Lees ook:Afscheid van oude Bankrashal…
Lees ook:Bankras wereldwijd bekend in sportkringen
Lees ook:Vier awards uitgereikt bij Sportclub Bankras

2 reacties op “Nieuwe Bankrashal ongeschikt voor interlands

  1. Gerben

    Emergohal, is er dus nog. Fijn.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Gerben Drost

    Goed dat er een Emergohal is.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.