Kick-off dagen nieuw seizoen Golfcentrum Amsteldijk

Zaterdag 1 en zondag 2 april zijn de ‘kick-off’ dagen van Golfcentrum Amsteldijk. Het nieuwe golfseizoen gaat dan van start. Er zijn veel (gratis) activiteiten voor iedere golfer, zowel beginnend als gevorderd.

Jong of oud, met veel of weinig tijd, kunnen bijvoorbeeld kennis komen maken met golf dankzij een gratis proefles.

Wie al golfervaring heeft, maar nog geen GVB kan het lesprogramma ‘Op naar de grote baan’ volgen. Naast het verder verfijnen van de techniek wordt hier ook aandacht besteed aan hoe op een leuke en vlotte manier op de grote baan te spelen met het GVB. Tijdens de Kick-off Dagen kan men gratis deelnemen aan een proefles ‘Op naar de grote baan’. En er is een proefles voor de jeugd, waar men zijn (klein) kind gratis met de sport kennis kan laten maken.

Iedere golfer is uniek en heeft o.a. een eigen swingstijl, lichaamsopbouw, coördinatie en swingsnelheid. Tijdens een uitgebreid gesprek worden al deze – en andere –aspecten doorgelicht. Pas daarna gaat men ballen slaan op de simulator om een swinganalyse te maken. Het fitten van golfclubs kan met de topmerken in de golfwereld zoals Callaway, Taylor made, Nike, Mizuno, Wilson, Ping, Titleist en Cobra. Tijdens de Kick-off Dagen kunt u gratis advies ophalen bij het Golfplaza Clubfitting Center. Schrijf u hier direct in! (vol=vol)

Tijdens de Kick-off Dagen zijn er verschillende wedstrijden. Zoals een Hamster race putting contest op de Wereld van Putting of een Hole in one contest op hole 1 op de 9 Holes Par 3 baan.

Professioneel golfer John Woof geeft diverse masterclasses, waarvan men tijdens de kick-off dagen een indruk kan krijgen door middel van een show.

 

 

Lees ook:Park Golf deze keer voor uitkijkpost in Urbanustoren
Lees ook:Golf door heel Amstelveen voor rolstoelbus Zonnehuis
Lees ook:Veel in Stadshart te doen voor kinderen
Lees ook:Hele stad in teken van golf voor Zontax
Lees ook:Weer golftoernooi Abina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.