Lopen in het Bos met BoodschappenPlusBus

De BoodschappenPlusBus Amstelveen houdt dinsdag een wandelevenementje in het Amsterdamse Bos, gesponsord door de ANBO (Algemene Nederlandse Ouderen Bond) en Brentano. Er nemen 53 ouderen en 19 vrijwilligers aan deel. Zij gaan twee afstanden lopen vanaf het einde van de 1000 meter weg. De deelnemers verzamelen daar tussen 12.45 u en 13.00 uur en gaan om 13.00 uur lopen.

Veel mensen lopen met een rollator en wandelen is vaak niet meer vanzelfsprekend. Daarom zijn de wandelingen ook niet lang, maar zeker van betekenis. Het gaat om een afstand van 600 meter en 1000 meter. De 600 meter is een ronde die weer bij de parkeerplaats terugkomt en de 1000 meterlopers lopen naar Boerderij Meerzicht waar ze worden getrakteerd op iets te drinken met gebak. Inloop bij Meerzicht vanaf 13.30 uur.

 

 

Lees ook:Wandelen met Belbus in Bos
Lees ook:Wandelen met wandelgids
Lees ook:Bewoners Stadshart tegen nieuwe aanpak huisvuil
Lees ook:Wandelen voor ouderen weer van start
Lees ook:Ook kritiek van D66 op plannen Amstelveenlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.