Monkelbaan erevoorzitter Sporting Martinus

Aftredend voorzitter Pieter E. Monkelbaan van Sporting Martinus is benoemd tot erevoorzitter. Dat is tijdens de nieuwjaarsreceptie bekend gemaakt. Hij is 50 jaar lid van de vereniging, waarvan 35 jaar ook bestuurlijk actief (21 jaar als voorzitter).

In het complex van Sporting Martinus wordt de tribune naar hem genoemd. Het bestuur zegt verheugd te zijn met de gehele technische staf en begeleiding overeenstemming te hebben bereikt over contractverlenging tot en met het seizoen 2016-2017. Hoofdtrainer voor de zaterdagselectie is Wim de Haart en voor de zondagselectie Ron Gerlof, met assistent-trainer Ronald Renzema. Keeperstrainer is Tom Thomas.

 

 

 

Lees ook:Trainers De Haart en Gerlof blijven bij Martinus
Lees ook:Trainer Wim de Haart weg bij Martinus
Lees ook:Umbgrove (Sporting Martinus) koninklijk onderscheiden
Lees ook:Contract samenwerking Sporting Martinus-Ajax
Lees ook:Nieuwe kledinglijn Martinus per heli ingevlogen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.