Opening tennisbanen Aemstelburgh

De nieuwe tennisbanen van de tennisverenging Aemstelburgh, op het Sportpark aan de Amsterdamseweg worden donderdag 25 juni (17.00 uur) officieel oeopend door burgemeester Mirjam van ’t Veld en voorzitter Rolf Thung van de tennisbond.

Na de water overlast eind vorig seizoen is hard gewerkt om de banen voor het tennisseizoen 2015 klaar te krijgen. Met de hulp van de gemeente, leverancier van de banen Antea, de groundsman en vele leden van Aemstelburgh is het gelukt. Sinds 1 april wordt er weer volop getennist aan de Amsterdamseweg.
Op 25 juni komen de burgemeester en Thung dat dus vieren op Aemstelburgh, met leden en genodigden.  

Tussen 17.00-18.00 geeft de jeugd van Aemstelburgh een demonstratie van tenniskids geven, de nieuwe wijze van lesgeven aan de jeugd. Met speciale rackets en ballen is het voor kinderen nog eenvoudiger geworden om tennis te leren spelen. Naast de nieuwe banen, voorheen beheerd door de gemeente, heeft Aemstelburgh nu ook de horeca in eigen beheer genomen. Het clubhuis wordt van 1 april af gerund door enkele professionals en vrijwilligers. Wie wil mag komen kijken naar de nieuwe banen op 25 juni.  Maar ook op andere dagen is iedereen welkom, laat het bestuur weten.

Lees ook:Nieuwe tennisbanen Amstelburgh geopend
Lees ook:Tennisbanen Aemstelburgh afgekeurd
Lees ook:Aemstelburgh onzeker over tennisbanen
Lees ook:Groot internationaal tennistournooi bij De Kegel
Lees ook:Megatwisterdoek op het Stadsplein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.