Top komt naar tennistoernooi Startbaan

De eerste Nederlandse toptennissers hebben zich aangemeld voor het Stadshart Amstelveen / Open Startbaan Toernooi. Volgens de organisatoren gaat het medio juni een sterk toernooi worden. Het wordt gehouden van van 16 tot en mer 22 juni op tennispark Startbaan. Dit jaar voor de 33ste keer. Open Startbaan Toernooi, heette het altijd, maar blijkbaar is er door sponsoring de tern Stadshart Amstelveen bij gekomen.

Met de verworven 4-sterren-kwalificatie (NRt****) behoort het Stadshart Amstelveen /OST nu tot de absolute top van de Nederlandse tennistoernooien. Niet alleen de vaderlandse tennistop maakt het toernooi tot een succes, ook de reguliere toernooi- en competitiespelers dragen bij aan een evenement op het hoogste sportieve niveau.

Nu de eerste inschrijvingen binnenstromen kan de organisatie de namen noemen van – bij de mannen –  de nummer 10 op de nationale ranglijst Mark de Jong ( (Nederlands kampioen 2012) en Nick van der Meer (13). Bij de vrouwen kan men rekenen op de nummers 4 en 5 van de ranglijst, Danielle Harmsen en Olga Kalyuzhnaya (finaliste OST 2012). En zullen in de komende weken nog wat bekende namen aan worden toegevoegd, beloven de organisatoren.

De eerste wedstrijden van het Nationale Ranking toernooi starten woensdag 18 juni om 09.00 uur. De finales worden zondag 22 juni gespeeld, vanaf 11.00 uur.

Tennispark Startbaan verwacht een volle bezetting, ook in de categorieën 2 tot en met 8. De wedstrijden worden van de vroege ochtend tot in de late uurtjes gespeeld, met een gezellige nazit in het café of op het terras. Inschrijven kan nog tot 9 juni via openstartbaantoernooi.nl

 

Lees ook:Sterke start Open Startbaan Toernooi
Lees ook:Open Startbaan Toernooi in juni
Lees ook:Nassim Slilam wint open Startbaan tennistournooi
Lees ook:Weer tennistournooi aan Startbaan
Lees ook:Dertigste Open Startbaan (tennis) Toernooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.