Introductie digitale fotografie

Volksuniversiteit Amstelland (Stadsplein 97) geeft zaterdag 8 december (10.00 uur) de workshop introductie digitale fotografie. Die duurt tot 16.00 uur. De workshop is geschikt voor mensen die al een digitale camera hebben, maar ook voor wie van plan is er een aan te schaffen. De verschillende functies en termen van de camera worden op een heldere manier uitgelegd. De workshop start om 10 uur en duurt 4 uur. Meer informatie op de website, www.vu-amstelland.nl  of bij de balie, tel. nr. 020-5451424.

Lees ook:Introductie digitale fotografie
Lees ook:Workshop reisfotografie bij Volksuniversiteit
Lees ook:Zelf kerstkrans maken bij Volksuniversiteit
Lees ook:Cursus om meer uit camera te halen
Lees ook:Nieuwe cursussen fotografie in De Meent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.