Laatste twee competitiewedstrijden topteam damesvolleybal

Het eerste dames volleybalteam van TVCA speelt maandagavond om 20.00 uur in de Bankrashal tegen Taurus, vrijwel zeker ook de eerste tegenstander in de play offs. Zaterdag 5 maart (20.00 uur) speelt het Amstelveense team de laatste competitiewedstrijd tegen TFM DOK, eveneens in de Bankrashal. TVCA (Top Volleytbal Combinatie Amstelveen is de vereniging waarin de volleybalvrouwen doorgaan, na het faillissement van de Stichting Top Volleybal Amstelveen (TVA). De dames staan nu onder leiding van trainer/coach Casper Groenhuijzen. De financiƫle ellende en alles wat daarvan het gevolg was, lijkt de vrouwen niet volledig in de put te hebben gekregen. Volgens de nieuwe vereniging zijn zij heel gemotiveerd om het seizoen waardig te eindigen, vooral omdat het landskampioenschap nog steeds een optie is. Na de twee laatste (thuis) wedstrijden van dit seizoen, beginnen de play-offs beginnen. De dames zullen spelen in nieuwe tenues. De toegang is gratis.

Lees ook:DVH honkballers blijven winnen, softbalsters verliezen
Lees ook:Badmintonclub Van Zijderveld: dit weekend twee wedstrijden in erediviie
Lees ook:Stichting Topsport zet zich in voor doorstart TVCA
Lees ook:Spannend seizoen voor jubilerende rugbyclub
Lees ook:DVH zoekt vrouwelijk talent voor topsport junioren team softbal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.