Voor het eerst scholieren bij Indoor triathlon

Als onderdeel van het programma ‘Amstelveen Beweegt Gezond’ werd dit weekend de derde editie gehouden van de Indoor Triathlon Sprint. Dat gebeurde in De Meerkamp. Het evenement is inmiddels voor de Nederlandse Triathlon Bond een erkende wedstrijd. Op de zondag waren recreanten en triatleten met een wedstrijdlicentie aan de beurt. Maandag was voor de eerste keer gereserveerd voor scholieren. In de categorie recreanten waren qua niveau de cursisten van de Meerkampcursus Slagverbetering & Conditietraining nadrukkelijk aanwezig. Winnaar bij de mannen was Frans van Heteren en bij de dames Annika Fangmann. Menno Koolhaas wist de overwinning in de wacht te slepen bij de jeugd. In de scholiereneditie voor het voortgezet onderwijs werd in elke categorie om elke meter gestreden. Volgens de organisatoren waren inzet en het niveau hoog. Winnaar bij de jongens werd Kevin Hoorneman (SG Panta Rhei) en bij de meisjes  Isabella Logman (SG Panta Rhei). In totaal deden 120 deelnemers mee.

Lees ook:Tachtig deelnemers aan indoor triathlon
Lees ook:Panta Rhei wint scholierenloop
Lees ook:Paul Rosenmöller houdt Panta Rhei-lezing
Lees ook:Directeur Panta Rhei stapt op
Lees ook:Amstelveen College wint vmbo-debatwedstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.