Finales open tennistournooi Startbaan

Morgen (zondag 27 juni) worden van 10.00 uur af in alle categorieën de finales gespeeld van het Open Startbaan Tournooi (OST). Na afloop van de Heren Enkel NRt*** finale (aanvang 12.00 uur) worden de NRt*** prijzen uitgereikt door de Peter Goosen, ambassadeur van Zuid-Afrika, in het bijzijn van burgemeester Jan van Zanen. Ook wordt dan de opbrengst van het OST 2010 bekend gemaakt. Die is bestemd voor de Hospice Palliative Care Association South Afica. De cheque wordt verhandigd aan de ambassadeur. De toegang tot sportpark Startbaan is gedurende het gehele tournooi gratis.

Lees ook:Opbrengst tennistoernooi voor hiv-kinderen Zuid-Afrika
Lees ook:Weer tennistournooi aan Startbaan
Lees ook:Overeenkomst subsidie STAV aan AV Startbaan getekend
Lees ook:Hospice heet Amsteloever
Lees ook:Hospice aan Laan van de Helende Meesters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.