Korfbalvereniging Amstelveen genomineerd voor uitkering Rabofonds

Aanpassing van het clubhuis van korfbalvereniging Amstelveen en aanschaf van fietsen voor kinderen van vluchtelingen zijn twee van de acht genomineerde projecten voor een uitkering uit het regionale Rabobank Coöperatief Fonds. Jaarlijks organiseert de Rabobank een verkiezing, waarvoor verenigingen, stichtingen en allerlei instellingen projecten kunnen aandragen. Via verkiezingen worden de nominaties vastgesteld.  De projecten zijn opgedeeld in de categorieën sport & spel en cultuur & maatschappij. Nadat de leden van de bank hun stem hebben uitgebracht, kunnen de drie projecten met het meest aantal stemmen per categorie hun project gaan realiseren. De twee verliezers staan niet met lege handen. Zij ontvangen ieder duizend euro als aanmoediging. Totaal is er bijna € 40.000 te vergeven.De Korfbalvereniging Amstelveen valt uiteraard in de categorie Sport en Spel. Evenals Roei-, zeil- en kanovereniging “De Amstelgeuzen”  in Ouderkerk, die  een boot wil aanschaffen om kinderen te leren roeien en het  Amstelbad in Ouderkerk, waar men kluisjes voor gasten wil aanschaffen en de Pandergroep Scouting Abcoude, die het clubterrein weer begaanbaar en veilig wil maken.

Lees ook:Martinus en De Startbaan genomineerd voor Rabosteun
Lees ook:Weinig geld uit Rabofonds voor Amstelveense sportprojecten
Lees ook:Geld voor drie Amstelveense projecten uit Rabofonds
Lees ook:Rabobankgeld voor twee Amstelveense projecten
Lees ook:Bijdrage Rabofonds aan restauratie Urbanuskerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.