Sportzomer voor het bedrijfsleven

Negen sporttoernooien voor het Amstelveense bedrijfsleven zijn er in de maanden augustus en september. Wat ooit begon als een bedrijven sportweekend is uitgegroeid tot een complete sportzomer voor bedrijven. Het evenement wordt georganiseerd door Ondernemersvereniging Amstelveen (OA), in samenwerking met sponsoren en gemeente. Tot 1 augustus kan iedereen die in Amstelveen werkt zich aanmelden – individueel of als team – via www.oa-amstelveen.nl. Op 22 augustus wordt gestart met een voetbaltoernooi. Twee dagen later is er een bowling- en op 25 augustus een bowlingtoernooi. Gepokerd wordt er op 26 augustus, tennissers komen op 28 en biljarters en snookeraars een dag later aan de beurt. Voor 5 september staat een bridgetoernooi op het programma en voor 23 september een golftoernooi en -clinic.Vorig jaar deden 110 bedrijven en bijna 1000 deelnemers mee. Het evenement biedt naast veel sportiviteit en teambuilding ook volop netwerkmogelijkheden, meldt de OA. Bedrijven die aan vewrscheidene toernooien meedoen, maken bovendien kans om ‘overall de beste’ en zo winnaar van de felbegeerde Superprijs te worden.  De meeste toernooien zijn volledig gesponsord, een aantal gedeeltelijk.

Lees ook:Negen tournooien in bedrijvensportmaand juni
Lees ook:WK Roeien op Bosbaan en in Stadshart
Lees ook:Weer veel computercursussen senioren
Lees ook:Start filmseizoen in Cinema Amstelveen
Lees ook:Drie voorstellingen in Openluchttheater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.