Millennium Basketbal Club vereniging van het jaar

Millennium Basketball Club Amstelveen (MBCA) is uitgeroepen tot en gehuldigd als sportvereniging van het jaar 2007. Dat werd bekend tijdens de donderdag (17 januari) gehouden sportverkiezing en kampioenenhuldiging in de Emergohal, waar ook de Rabobank Stimuleringsprijzen werden uitgereikt. MBCA werd geprezen voor haar aanpak, dadendrang, aspiraties en ambities. Ook heeft de vereniging Amstelveen weer nadrukkelijker op de Nederlandse basketbalkaart gezet, vonden jury en gemeente. Tijdens de bijeenkomst werden ook de Amstelveense (nationale en internationale) kampioenen van vorig jaar in het zonnetje gezet. Dat waren er drieënveertig uit vijftien verschillen takken van sport! De Rabobank Stimuleringsprijs ging bij de dames naar Kira Toussaint (zwemmen), die tot Jong Talent van het jaar werd uitgeroepen. Van de heren kreeg Thijs de Jong (kanoën) de prijs.

 

Lees ook:Wielervereniging De Amstel sportclub van het jaar
Lees ook:Huldiging Amstelveense sportkampioenen
Lees ook:Huldiging sportkampioenen
Lees ook:Van Leuveren en Bos: talenten van 2005
Lees ook:Huldiging Amstelveense badminton- en andere kampioenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.