AMbassador club opgericht, Lamme 1e lid

AM match, ooit als AM het regionale werkvoorzieningschap, heeft iets nieuws: de AMbassador club. Met nog maar één lid overigens: Lamme Groep. De samenwerking van dat bedrijf met AM match bestaat al lang en is onlangs weer verlengd voor een periode van ieder geval twee jaar.

Directeur van die van Lamme Groep is Anton van den Hoed, die voorheen vijftien jaar lang AM leidde. Volgens hem zetten beide bedrijven zich in om mensen die thuis zitten weer aan het werk te krijgen. “We zien vooral de mogelijkheden van mensen”, zegt hij. “Bij Lamme Textiel stellen we banen beschikbaar. AM match levert geschikte kandidaten en zorgt voor de juiste begeleiding. Zo kunnen er in ons bedrijf veel mensen werken, die elders misschien niet aan de bak komen. Bij ons krijgen ze wel een kans. Het is motiverend te zien dat het hebben van werk vaak zo’n positieve invloed heeft op hun leven. Daar doen we het voor.”

Voor bedrijven die werken met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt is de AMbassadors club opgericht. Ondernemers kunnen contact opnemen met Lex Vonk, directeur AM match om de mogelijkheden voor toetreding te bespreken:

[email protected] of telefoon 06 – 51786139

 

Lees ook:Lex Vonk directeur AM Match
Lees ook:Keurmerk voor AM Match
Lees ook:Wasserij Lamme Textielbeheer verlengt contract met AM Groep
Lees ook:Opvolger AM Groep helpt mensen met ‘vlek’ aan baan
Lees ook:Congres over werk onder Participatiewef

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.