Rommelmarkt voor kledingbank in Paaskerk

Paaskerk

In de Paaskerk aan het Augustinuspark 1 wordt zaterdag 23 september voor de 43ste keer de jaarlijkse rommelmarkt gehouden, die om 10.00 uur begint. Nog goed bruikbare spullen ervoor kunnen worden ingeleverd op woensdag 20 september van 11.00 tot 20.00 uur.

De opbrengst gaat naar een aantal goede doelen, onder andere naar de Stichting Kledingbank Amstelland . Kijk voor meer informatie op www.paaskerk-amstelveen.nl.

Op de rommelmarkt is weer van alles te vinden in het benedenhuis en op het benedenplein voor de kerk. Men vindt er een keur aan hebbedingetjes, boeken, platen en cd’s, curiosa, elektrische apparatuur en pompoenen. Gedurende de dag draait het rad van fortuin en kan men aan de bingo meedoen, waar leuke prijzen zijn te winnen. Aan de bar zijn drankjes, cake, boterkoek, broodjes, warme worst en pizza verkrijgbaar.

De Kledingbank biedt gratis tweedehands kleding aan vluchtelingen, asielzoekers en mensen met een minimuminkomen. Jaarlijks maken er ruim 1500 mensen gebruik van. De Kledingbank Amstelland is voor haar voortbestaan afhankelijk van sponsors.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:Jaarlijkse rommelmarkt Paaskerk
Lees ook:Weer rommelmarkt in Paaskerk
Lees ook:Burgemeester opent 35-ste rommelmarkt Paaskerk
Lees ook:Rommelmarkt in de Paaskerk
Lees ook:Weer rommelmarkt in de Paaskerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.