Halloween hondentocht in het Bos

Een Halloween Hondentocht wordt gehouden op zaterdagmiddag en –avond 28 oktober in het Amsterdamse Bos. Eigenaren van honden kunnen hun viervoeter dan op voor die tocht laten sponsoren. De tocht wordt georganiseerd door KNGF Geleidehonden.

De sfeervolle route die de organisatie uitzet, wordt een unieke beleving voor hond en baas, belooft zij. Elke hond vanaf één jaar mag meewandelen, mits hij zich heeft laten sponsoren voor minimaal €48.

Dit bedrag dekt precies een week training en verzorging van een geleidehond in opleiding. Zo draagt men met zijn eigen hond een steentje bij aan een onafhankelijk, zelfstandig leven van iemand met een beperking.

Tijdens de wandeling door het schemerige bos verkeert het in Halloweensfeer. Bij de start krijgt men voor de hond een verlichte halsband, waarmee men zijn pad verlicht zoals geleidehonden dat iedere dag weer doen voor hun gehandicapte baas.

 

 

Lees ook:B&W nu aan ‘t vergaderen op KNFG
Lees ook:Hulphond in de bieb
Lees ook:Zaterdag SBS-programma voor KNGF
Lees ook:Vrijwilligers gezocht voor KNGF Geleidehonden
Lees ook:BN´ers op tv aan de slag voor KNGF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.