Verdonkeremaande klachten over ambtenarij

Wil Roode

Dit is zo’n zaak waarover nooit iets is terug te vinden in de gemeentelijke rapportages over klachten, zegt Wil Roode. Zij maakte deel uit van de plotseling door B&W opgeheven Participatieraad Minima Amstelveen (PMA), die nu als vrijwilligersorganisatie (VMA) doorgaat. Zij is nu alleen niet meer een officieel adviesorgaan van B&W. Maar dient wel de belangen van de minima en helpt hen met klachten. Er zijn er vele, die nooit in de rapportages terug zijn te vinden, zegt Roode. Zoals deze dus over kwijtschelding van gemeentelijke belastingen.

Roode schrijft: ‘Mevrouw P doet in het voorjaar, april 2016, zoals elk jaar, een aanvraag voor de Amstelveenpas en een voor kwijtschelding gemeentelijke belastingen bij het Amstelveen loket. Zij is volledig afgekeurd in 2000 en moet rondkomen van een minimuminkomen en de Voedselbank.’

‘Mevrouw P verheugt zich enorm op de aanbiedingen die twee keer per jaar gekoppeld zijn aan de Amstelveenpas. Met name omdat zij dan weer een jaar lang naar de bibliotheek kan. Dit is een aanbieding die zij altijd kiest. Maar dan krijgt zij een brief van de ambtenaar van de afdeling minimavoorzieningen. Ze zou geen stukken hebben verstrekt aan het loket toen ze de aanvraag deed. Mevrouw P klimt in de pen en schrijft dat ze dit wel heeft gedaan en alles op het gemeentehuis moet liggen. Ze heeft nog wel een bewijs van ontvangst. Helaas, de ambtenaar is overtuigd van eigen gelijk en wijst de aanvraag voor de Amstelveen pas af. Met behulp van de VMA schrijft zij een bezwaarschrift. En weer gaat het mis, want de hoorzitting op het gemeentehuis waarin je mag aangeven tegenover de voorzitter van de commissie dat je wel gelijk hebt, is pas op 4 januari in het jaar 2017.’

Redelijk te laat, maar goed, samen met mevrouw P gaat de cliënt ondersteuner van de VMA naar de afdeling juridische zaken op het gemeentehuis omdat je het recht hebt om in het dossier te kijken. Het valt meteen op dat daarin stukken ontbreken. Namelijk alle stukken die mevrouw wel heeft afgegeven op het gemeentehuis, maar weleens bij de afdeling Gemeentelijke Belastingen zouden kunnen liggen. De juriste van de gemeente weet raad. Zij gaat bellen met deze afdeling. Helaas, de stukken zullen in het archief liggen. Maar wij krijgen de tip om naar de overkant van het gemeentehuis te lopen en zelf het archief in te duiken. Of nou ja, dit laten doen als er tijd voor is natuurlijk. De cliëntondersteuner bedankt de juriste hartelijk voor deze gouden tip maar legt hem toch maar weer terug op haar eigen bordje. Ja, maar het is helemaal aan de overkant van het gemeentehuis is haar verweer. Tja.

Toch boven water

Dan blijkt tijdens de hoorzitting dat de stukken toch boven water zijn gekomen en de voorzitter en de ambtenaar geven aan dat mevrouw de Amstelveen pas toch zeker binnen 14 dagen thuis mag ontvangen. Mevrouw is uiteraard blij dat ze er toch nog een aantal maanden gebruik van kan maken. Maar bijzonder teleurgesteld dat ze wel haar bibliotheekabonnement is misliep door toedoen van de gemeente.’

‘Deze week is de brief van de commissie binnen, ze heeft gewonnen. Maar de Amstelveenpas zit er niet bij. Dat dan weer niet. En de tweede verrassing is dat de afdeling gemeentelijke belastingen mevrouw laat weten dat zij geen kwijtschelding krijgt. Want, zo schrijft de ambtenaar, mevrouw heeft een auto die veel geld waard is en ook haar inkomen is veel te hoog.’

‘Zij belt meteen naar de gemeente en zegt dat ze best wel een mooi auto zou willen hebben, maar dat ze niet eens een rijbewijs heeft, wel een fiets. Ook het inkomen is lager dan dat ze denken. De ambtenaar maakt aantekeningen en doet de belofte haar snel terug te bellen. En dat doen ze ook. Een andere ambtenaar deelt haar vandaag telefonisch mee dat er een vergissing is gemaakt en dat er verkeerde kruisjes zijn aangevinkt! De oplossing? Nou gewoon, opnieuw kwijtschelding aanvragen. Nou nee, zegt mevrouw P, volgens mij kunnen jullie toch de kruisjes opnieuw aanvinken. En dan op de goede plek, Helaas, zo werkt het niet mevrouw, gewoon opnieuw kwijtschelding aanvragen.’

 

 

 

 

 

Lees ook:Bundeling van gemeentelijke belastingdiensten in de regio
Lees ook:Gemeentelijke belastingen sneller binnen
Lees ook:Aantal klachten Bugerraadsman daalt
Lees ook:Een derde van Amstelveen betaalt lokale belasting automatisch gespreid
Lees ook:Cynthia Lionahr-Vernie (PvdA) geen raadskandidaat meer

63 reacties op “Verdonkeremaande klachten over ambtenarij

 1. Frank Bikker

  Fouten worden overal gemaakt, als die mevr Roode niet was doorgegaan als vrijwilliger. De gemeente zou haar dankbaar moeten zijn dat zij ze in bepaalde zaken op misstappen of fouten wijst. Dit komt namelijk een adequaat en efficiënt bestuurlijk ambtenarenapparaat ten goede. Maar wat doet de gemeente? Zij heft het PMA op, waardoor fouten kunnen voortwoekeren juist ten koste van een toch al niet zo assertieve groep uit de samenleving.

    /   Beantwoorden  / 
 2. PeterPC

  Een behoorlijk gekleurd verhaal. Waar zijn de bewijzen? Zulke verhalen vertelt Frank Bikker al jaren. “Ik heb horen zeggen dat”, maar nooit kunnen aantonen met feiten.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Frank Bikker

   Per definitie ontkent de hr. pc dergelijk soort verhalen zonder dat hij er ook maar navraag naar heeft gedaan. Wat dat betreft volgt hij per definitie alle slappe verhalen die aan de toog door allerlei bezoekers aan zijn neus gehangen worden. Quel dommige , hij was zo veelbelovend.

     /   Beantwoorden  / 
   1. PeterPC

    Typische wegduik reactie.

    Trouwens die toog verhalen worden ook vaak gehouden als je aan die zelfde toog zit. Maar dan hoor ik je nooit.

    Tegenstribbelen dat is, wel heel vaak mee lachen en zo hard ja knikken dat je hoofd er zowat afvalt.

    Het blijft tobben met jou.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Frank

     Klopt, kinderen , gekken en dronkaards moet je namelijk altijd geloven.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Frank

      Overigens had deze club in augustus 2016 al 30 gevallen aangedragen, waarvan de gemeente zei zich niet in te herkennen.. Dit tevens tot grote teleurstelling van het FNV. Vervolgens werd de subsidie ingetrokken .

        /  
 3. Wil Roode

  Beste Peter PC,
  Wij nodigen u van harte uit om alle onderliggende stukken in te komen zien.
  Mvg
  W. Roode

    /   Beantwoorden  / 
  1. Robert van Waning

   Bravo, Wil Roode. Het enig passende antwoord.

   Zo hoort het te gaan in het publieke debat op een openbaar forum.

   Anonieme aantijgingen zouden moeten worden geweigerd cq verwijderd en beschuldigingen dienen aannemelijk te worden gemaakt aan de hand van controleerbare feiten en op grond van deugdelijke argumenten.

   Ik ben benieuwd naar PC’s commentaar na het inzien van de stukken.

     /   Beantwoorden  / 
   1. PeterPC

    Welke aantijgingen/beschuldigingen zijn dat Van Waning. Dezelfde zoals jij altijd m.b.t. Raat bezigt?

      /   Beantwoorden  / 
     1. PeterPC

      Gekleurd = subjectief, vooringenomen.

      Wat heeft dat met aantijgingen/beschuldigingen te maken?

        /  
  2. PeterPC

   Van uw aanbod wil ik graag gebruik maken.
   Hoe neem ik contact met u op om een afspraak te maken? De link onder uw naam werkt niet.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Frank Bikker

    ” De link onder uw naam werkt niet” . Hoewahahahaha! Je zou bijna denken dat ie het meent. Bijna hoor.
    Nou PC wordt vervolgd.

      /   Beantwoorden  / 
    1. PeterPC

     De link aangeklikt Frank Bikker?
     Of ben je te dom om te poepen?

       /   Beantwoorden  / 
     1. Frank

      Nou wat denk je?
      Als je denkt dat je het weet, krijg jij de helft.

        /  
    1. PeterPC

     Dank u.

       /   Beantwoorden  / 
 4. Robert van Waning

  PC, laat je ons je oordeel weten zodra je weet waarover je het hebt?

  Wat Raat betreft (waar jij over begon): Mijn oordeel betreft steeds zijn (wan)beleid, niet zijn persoon.
  Voorbeelden: Verkeersgoot A9 (een ramp die Amstelveen voor altijd verminkt), Stadshart-impasse, (gebrekkige) handhaving, geografische verdeling van thuiszorg, nazi-bunker, vriendjespolitiek, misbruik van lokale media tbv zelfreclame en manipulatie vh lokale publieke debat, uitschakelen van kritische burger. Feiten, feiten, feiten

    /   Beantwoorden  / 
  1. Matthijs

   ‘Verkeersgoot A9 (een ramp die Amstelveen voor altijd verminkt), Stadshart-impasse, (gebrekkige) handhaving, geografische verdeling van thuiszorg, nazi-bunker, vriendjespolitiek, misbruik van lokale media tbv zelfreclame en manipulatie vh lokale publieke debat, uitschakelen van kritische burger. Feiten, feiten, feiten’
   Vraagt u zich nou echt nooit af of mensen van die eindeloze herhaling niet ziek worden? Verschil tussen gebruik en misbruik is er wat u betreft ook niet. Raat doet in uw ogen niks goed. Waarom besteedt u aan zo’n wanbestuurder zoveel aandacht? En steeds opnieuw met zelfde ‘feiten’?

     /   Beantwoorden  / 
  2. PeterPC

   Ik kan natuurlijk geen oordeel vellen over iets wat ik niet begrijp. Misschien ook iets voor jou om in het achterhoofd te houden.

   Verder wat Matthijs zegt.

     /   Beantwoorden  / 
  3. Robert van Waning

   Matthijs, PC begon over Raat en zo’n kans grijp ik graag aan.

   Raat herhaalt zichzelf immers voortdurend (of laat dat doen) in de vier lokale media. Daarin komt kritiek op zijn wanbeleid nooit aan de orde, terwijl daar genoeg redenen voor zijn. (Zie het lijstje.)

   Telkens als ik het over Raat heb, springt u er bovenop. U lijkt Johan Bos wel. Laat mij gewoon mijn mening geven en herhalen. Dat doen anderen hier immers ook. Als u het niet met mij eens bent, kunt u mij inhoudelijk tegenspreken.

   Over een paar weken neemt de VVD-minister van Autoverkeer een beslissing waardoor Amstelveen voor altijd zal worden verminkt. Dat hebben wij te danken aan VVD-wethouder Raat. Dat kan niet genoeg worden benadrukt en herhaald.

     /   Beantwoorden  / 
 5. Frank Bikker

  Helemaal ongelijk hebben , heeft rvw niet. Waarom heb ik dan nooit iets gelezen over het feit dat diverse wethouders van buurgemeenten niet zo blij waren met zijn beleid betreffende soc woningbouw. Ook bij diverse VVD kiezers gingen de wenkbrauwen toch omhoog bij het verheffen van die bunker tot monument. Dat heb ik uit hun eigen mond mogen vernemen. Wat betreft zijn eigen PR is de hr. Raat wel erg uitgesproken en de,plaatselijke pers gaat daarvoor in 95% mee. Naar mijn idee geeft dit niet de werkelijkheid weer, maar dat zal de toekomst uitwijzen.
  Ik word ook vaak moe van het gezeur van van rvw en ik denk velen met mij, maar er zijn tevens vele mensen die ook moe worden van hr Raat, wiens foto je overal ziet verschijnen bij een artikel over subsidie voor een deurdranger tot zijn zijn weigering om 100 miljoen bij te dragen voor die tunnel.

  Dit was even off topic, maar ik ben ook benieuwd naar het oordeel van de hr. PC, want ik moet nog zien of hij zijn woorden waar maakt.

    /   Beantwoorden  / 
  1. PeterPC

   Welke woorden Frank? Dat ik contact opneem met mevrouw Roode?

   Ik doe niet als jij Frank zoals gauw weglopen bij uitnodigingen van RTVA om je beweringen eens nader toe te lichten.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Frank

    We zullen zien , ik wacht af, maar ik geloof je voor geen meter.

      /   Beantwoorden  / 
   2. Frank

    Maar Peter, wij waren toch samen uitgenodigd voor een avondvullend show naar jouw zeggen.
    Even ter info Peter. Ik ben 1 keer geweest bij RTVA. Toen bleek de redactie van niets te weten. Daarna ben ik nog wel eens uitgenodigd . Toen heb ik besloten om nooit meer in te gaan op uitnogingen, ook vanuit het gemeentehuis. Men heeft wel een paar maal gereageerd op mijn stukjes. Dat vond ik meer dan genoeg.

      /   Beantwoorden  / 
   1. Matthijs

    Frank heeft niet alleen maar kritiek op Raat, is dus wat genuanceerder, en komt niet steeds met hetzelfde aandragen, zoals de goot etc. Maar als hij ook eindeloos in herhalingen valt, zal ik daarop zeker reageren.

      /   Beantwoorden  / 
   2. Robert van Waning

    Matthijs, Franks heeft kritiek op Raats beleid mbt sociale woningbouw en bunker. Dat is ook niet bepaald voor de eerste keer. Straks begint hij vast weer over de thuis- en ouderenzorg, de openbare bibliotheek of over mij. Zo heeft iedereen zijn stokpaardjes. U heeft er – net als PC – maar één waar u telkens op inhakt.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Frank

     Zal ik deze opmerking maar eens voor zichzelf laten spreken.🤡

       /   Beantwoorden  / 
 6. WIl Roode

  Beste Peterpc,

  U kunt de Vrijwilligersraad Minima Amstelveen ook bereiken via de VMA, e-mailadres ‘[email protected]
  Mvg
  W.Roode

    /   Beantwoorden  / 
 7. WIl Roode

  Beste Peterpc,

  U kunt de Vrijwilligersraad Minima Amstelveen ook bereiken via de VMA, e-mailadres ‘[email protected]
  Mvg
  W.Roode

    /   Beantwoorden  / 
 8. WIl Roode

  Beste Peterpc,

  U kunt de Vrijwilligersraad Minima Amstelveen ook bereiken via de VMA, e-mailadres ‘[email protected]
  Mvg
  W.Roode

    /   Beantwoorden  / 
 9. Frank Bikker

  Nog niet gereageerd , peter?

    /   Beantwoorden  / 
 10. Robert van Waning

  PC, je noemde Wil Roode’s verhaal ‘behoorlijk gekleurd’ zonder te kunnen onderbouwen waarom zij ongeloofwaardig is.

  Dat alle verhalen over Raat in de lokale media behoorlijk gekleurd zijn, blijkt wél uit de feiten.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Matthijs

   Rode lap weer? Dit gaat helemaal niet over de portefeuille van Raat, maar over die van Veeningen. Maar goed, natuurlijk ook Raat zijn schuld. Het wordt nu écht lachwekkend…

     /   Beantwoorden  / 
 11. Gerben

  Gaan Will en Peterpc een kopje koffie drinken? Peter zal afhaken, vermoed ik.

    /   Beantwoorden  / 
 12. Wil Roode

  Beste Peterpc,

  Zolang er opvattingen en waardeoordelen worden verkondigd, vragen deze niet perse om wederhoor: Dat wordt anders als er concrete beschuldigingen worden geuit.

  Daarom een gratis advies: vraag het college of zij elke week voortaan de geplande hoorzittingen willen publiceren in het Amstelveens Nieuwblad. Hoorzittingen zijn openbaar. U kunt deze zoals alle burgers bijwonen. U zult zich verbazen. U kunt natuurlijk ook bellen met

  de afdelinge Juridische Zaken. Deze medewerkers vormen de onafhankelijke commissieleden. Een bijzondere invulling waarbij de Landelijke Clientenraad haar vraagtekens bij plaatst.

  Ps: wij zijn vrijwilligers en mocht u gebruik willen maken van de Vrijwilligersraad Minima kunt u zich te allen tijde tot ons wenden. U heeft ons email adres.
  Wilt u meer over ons weten? We hebben ook een website http://clientenraadminimaamstelveen.nl

    /   Beantwoorden  / 
  1. PeterPC

   Geachte mevrouw Roode,

   er is duidelijk verwarring ontstaan over het woord gekleurd.

   Mijn opmerking had niets te maken met mevrouw P (dus daar hoef ik niets over te zien), maar over het feit dat u na de beëindiging van de samenwerking met de gemeente nu pas komt met uw ‘verdonkeremanen’ verhaal. Dat had toch ook gekund tijdens die samenwerking?
   Was daar een reden voor?

   Daarbij lijkt het mij ook niet zo fraai, een aantal ambtenaren van ‘doofpotterij. te betichten.

   “Er zijn er vele, die nooit in de rapportages terug zijn te vinden”

   Welke rapportages zijn dat dan? Die van de gemeente? En waarom zijn die dan niet terug te vinden?

     /   Beantwoorden  / 
   1. Wil Roode

    Beste meneer Peterpc,

    De kop boven het stuk is niet van mij. Dat zijn koppen nooit. Maar dat terzijde.

    U vraagt zich af waarom ik nu pas kom met de ‘zaak’ van mw.P. Welnu, dat is omdat de hoorzitting pas in januari 2017 heeft plaatsgevonden. En vwb de gemeentelijke belastingen, die brief is vorige week binnengekomen bij mw. P.

    U schrijft over rapportages, wij bedoelen klachten die bij ons bekend zijn maar niet terug te vinden zijn in de kwartaalrapportages van de gemeente die te vinden zijn op de website van de gemeente Amstelveen.

    U steldt een een hele goeie vraag, namelijk waarom deze niet terug te vinden zijn. Naar dat antwoord zoekt de VMA ook.

    Uiteraard bent u nog steeds welkom om contact met ons op te nemen.

    Mvg
    W. Roode

      /   Beantwoorden  / 
    1. PeterPC

     Mevrouw Roode,

     “De kop boven het stuk is niet van mij. Dat zijn koppen nooit. Maar dat terzijde.”

     Dat lijkt mij niet terzijde. E.e.a. betekent dat JB (de webmaster) uw woorden niet goed weergeeft. Of u vraagt niet aan JB voor plaatsing van uw artikel e.e.a. te verifiëren.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Johan Bos

      Kom, kom. De klachten tegen ambtenaren kwamen niet voor in de rapportages. Kort gezegd: Ze zijn verdonkeremaand. Gaan we nu zeiken over koppen? Dan lust ik er nog wel een paar.

        /  
     2. Frank

      O,O, onze Peter gaat om in zijn terminologie te blijven ,nu downplayen. Hij gaat nu de schuld geven aan de boodschapper. Wat een niveau, hoewahahaha. Man, man , zeg toch gewoon, dat je verkeerd zat.

        /  
     3. PeterPC

      Ik geef niemand de schuld Frank. En er valt niets te downplayen, ik heb mijn visie gegeven over het ‘ins blaue hinein’ gaan van allerlei rapportages.

      Maar daar kijk jij niet naar omdat het over mensen gaat die hulp nodig hebben en jij meteen in een ‘kijk mij eens Deugen’ reflex schiet.

      Dus ik begrijp niet helemaal waar ik fout zat.

        /  
    2. Tomaat

     Mevr. Roode, de hr. PC vraagt gewoon naar de bekende weg. Dat weet hij zelf als de beste.

       /   Beantwoorden  / 
     1. PeterPC

      En welke bekende weg is dat dan? het lijkt mij wel handig dat je dat even uitlegt.

      Mevrouw Roode kent mijn bekende wegen niet.

        /  
    3. Robert van Waning

     Tomaat, naar de bekende weg vragen is minder erg dan iemand zonder enige reden beschuldigen van het kleuren (= verdraaien) van informatie.

       /   Beantwoorden  / 
    4. PeterPC

     Mevrouw Roode,

     dank u voor uw uitleg.

       /   Beantwoorden  / 
  2. Robert van Waning

   Stukken die eerst niet zouden zijn ingediend, vervolgens onvindbaar zijn, vervolgens ergens anders zouden liggen en uitendelijk – na veel gedoe – toch boven water komen.

   Dat klinkt helaas niet gekleurd of ongeloofwaardig.

   Vanwege dergelijke bureaucratische chicanes, obstructie en onbetrouwbaarheid hebben VVD-ministers moeten aftreden.

     /   Beantwoorden  / 
   1. expat

    Volgens Matthijs is het een D666 aangelegenheid, dus wat VVD ministers er mee te maken hebben ontgaat mij.

    Kunt u mij even bijscholen?

    De wetten/spelregels van Donqui blijven verrassend.

      /   Beantwoorden  / 
   2. Robert van Waning

    Het feit dat ministers moesten aftreden vanwege vergelijkbaar gedrag van ambtenaren, laat zien dat hierover niet luchtig moet worden gedaan. Ik vermeldde alleen de VVD omdat dit daar het vaakst en het meest recent is gebeurd.

      /   Beantwoorden  / 
 13. Frank Bikker

  Laten we in ieder geval blij zijn, dat in het geval van mevr. P de problemen zijn opgelost . Uit het bovenstaande geval meen ik wel te mogen concluderen dat de VMA een goede functie heeft, namelijk het controleren van ambtenaren.
  Toch heeft de gemeente besloten de kleine subsidie voor deze organisatie in te trekken onder het mom van dat ze ruzie onder elkaar zouden hebben. Blijkbaar is dit opgelost, want dat bewijst dat geval van mevr.P. Waarom dan niet de subsidie weer toekennen? Of is de gemeente bang dat zij te veel op de vingers gekeken zal worden. Toe nou, ik denk eerder dat dit goodwil bij het publiek en zelfreflectie bij de ambtenarij kweekt. Dit is toch een win win oplossing voor een bedragje van hoogstens een paar duizend € !

    /   Beantwoorden  / 
 14. Robert van Waning

  Hoezo opgelost, Frank? Je bent even onzorgvuldig als de gemeente.

  Mevrouw P. moet – door de fouten vd gemeente – wéér die kwijtschelding aanvragen en al die tijd heeft zij nog steeds geen bibliotheekpas.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Frank

   Nu heb je wel een punt, maar ik denk daar wel een mouw aan te passen is, als de de verantwoordelijke wethouder maar 3 tellen daar aandacht aan besteed.

     /   Beantwoorden  / 
 15. Matthijs

  Sommigen lezen nu eenmaal niet verder dan koppen, FRanken baseren daarop hun commentaar.

    /   Beantwoorden  / 
 16. Robert van Waning

  PC, je schrijft nu dat je niemand de schuld geeft en dat je niet begrijpt waar jij fout zat. (7 februari 2017 at 9:28)

  In jouw eerste reactie noemde het verhaal van Wil Roode over mevrouw P. ‘een behoorlijk gekleurd verhaal’ en je schreef dat daarvoor geen bewijzen geleverd kunnen worden.

  Aangezien je voor deze suggestie geen enkele reden of onderbouwing aanvoert, is dit zo’n ongefundeerde beschuldiging die op dit forum jouw handelsmerk is geworden.

  Als je weer aankomt met je riedel dat ik altijd de geschiedenis vervals, zul je daarvan minstens één of meer voorbeelden moeten geven. Immers: Wie stelt, moet bewijzen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. PeterPC

   Lezen, Van Waning. Het verhaal had 2 kanten, de mevrouw P kant en het verdonkeremanen (dixit JB). Dat jij daar een beschuldiging van maakt laat ik aan jou.

   Welke riedel? Over geschiedvervalsing? Wij allemaal weten hier waar dat over gaat. Maar daar over verder gaan zou off topic zijn. Waar je nu weer mee bezig bent via een omweg.

   Trap er niet in.

   Dag drol.

     /   Beantwoorden  / 
   1. PeterPC

    Neem me niet kwalijk. Drol = trol.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Robert van Waning

   Nonsens, PC. Wil Roode schreef over het verdwijnen (niet ingeleverd zijn, tijdelijk onvindbaar zijn cq ergens anders liggen) en dan toch weer boven tafel komen van mevrouw P’s papieren.

   Jij vond het een ongeloofwaardig verhaal waarvoor geen bewijzen te vinden zouden zijn.

   Dat was typisch zo’n ongefundeerde beschuldiging waarin jij grossiert.

   Ondertussen nog steeds geen voorbeeld van mijn ‘geschiedvervalsing’.

     /   Beantwoorden  / 
   1. PeterPC

    “Jij vond het een ongeloofwaardig verhaal waarvoor geen bewijzen te vinden zouden zijn.

    Dat was typisch zo’n ongefundeerde beschuldiging waarin jij grossiert.”

    Iets ongeloofwaardig vinden is beschuldigen?

    Malle jongen.

      /   Beantwoorden  / 
 17. Frank

  PC , maak er geen Lubberiaans woordspelletje van en zit je niet in allerlei kronkels te wringen om je ongelijk nu eens toe geven. Heus geen schande, hoor.
  Want nu maak je jezelf net zo belachelijk als meestal rvw.

    /   Beantwoorden  / 
  1. PeterPC

   Welk ongelijk? Je roept maar wat en geeft geen enkel antwoord. En dan kom je aan met Lubberiaanse woordspelletjes?

   Wegduiken is toch je tweede voornaam?

     /   Beantwoorden  / 
 18. Robert van Waning

  Ja, PC, dat is een ongefundeerde beschuldiging van iemand voor wie een onbeschadigde reputatie van geloofwaardigheid en integriteit van wezenlijk belang is om haar werk te kunnen doen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.