HP-personeel haalt 75 mille op voor War Child

Medewerkers van Hewlett Packard Enterprise (HPE) hebben met een grootschalige campagne €74.750,- opgehaald voor War Child. Dit is de eerste keer dat een bedrijf via een medewerkersinitiatief zoveel geld ophaalt voor die organisatie. Afgelopen jaar hebben medewerkers van het IT-bedrijf zich enthousiast ingezet voor de oorlogskinderen. Met het geld kunnen zo’n 1.000 oorlogskinderen worden geholpen dankzij het project ‘Save Spaces’ dat gevluchte oorlogskinderen, met name uit Syrië, een veilige plek biedt.

HPE-medewerkers dienden eigen ideeën in, dit resulteerde in creatieve en verrassende projecten door henzelf georganiseerd. Zo werd er een online veiling, een hardloopchallenge en een benefietconcert georganiseerd.

De donatie gaat naar het project ‘Save Spaces’ dat gevluchte oorlogskinderen een veilige plek biedt. Op de HPE Maestro Challenge, dat 18 oktober in de Schouwburg Amstelveen plaatsvond, streden zes IT-directeuren tegen elkaar als gastdirigent van het 45-koppige Artem Opus. Op deze avond werd een bedrag van €12.045,- opgehaald. Andere voorbeelden van events, georganiseerd door de medewerkers van HPE, waren Auction of Promises en Charity Dinner. Op de Auction of Promises werden onder meer hobby’s van HPE-werknemers geveild, zoals een workshop hoelahoepen. Maar ook een appeltaart bracht 100 euro op. Voor Charity Dinner organiseerde HPE een exclusief diner voor gewaardeerde klanten en partners in het tweesterrenrestaurant &samhoud places in Amsterdam.

 Evenementen

Marco Lesmeister, Director Global Accounts, commercial en public bij Hewlett Packard Enterprise en initiatiefnemer van de HPE Maestro Challenge: “Ik vind het fantastisch dat we als bedrijf, samen met onze partners, op deze manier gevluchte oorlogskinderen kunnen steunen. We hebben de verschillende evenementen met ontzettend veel plezier en toewijding georganiseerd.”

Nina Marx, Actie Coördinator Bedrijven, War Child: “We zijn ongelofelijk dankbaar voor deze mooie donatie! We werken al jarenlang met HPE als partner samen. We zijn enorm onder de indruk hoe zij keer op keer creatieve manieren vinden om zich als bedrijf in te zetten voor War Child. Dit jaar hebben ze zichzelf overtroffen met hun steun en inzet.”

 

Lees ook:IT-directeuren: 15 mille als gastdirigent voor War Child
Lees ook:Taco Houwert (Ouderkerk) klaar voor Kilimanjaro
Lees ook:IT-directeuren ‘dirigenten’ HPE Benefietconcert
Lees ook:IT-directeuren ‘dirigenten’ voor War Child
Lees ook:Kandidaat (zomer) ondernemers gezocht

Eén reactie op “HP-personeel haalt 75 mille op voor War Child

  1. Gerben

    Hulde! Meer dan ooit blijven we trouw aan HP!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.