Buurthulpdienst zoekt vrijwilligers

De Buurthulpdienst, onderdeel van Vrijwilligerscentrale Amstelland, zoekt weer een aantal vrijwilligers om mensen in diverse buurten van Amstelveen terzijde te staan.  De organisatie verleent vrijwillige hulp aan ouderen of mensen met een beperking.

Voor een dame  van middelbare leeftijd, die een heupoperatie heeft gehad en nu in een rolstoel zit, wordt een vrijwilliger gezocht om samen met haar boodschappen te doen op Groenhof.  Een alleenstaande moeder met een zoon van 10, sinds kort in Amstelveen wonend,  zoekt iemand voor het leren kennen van haar nieuwe wonplaats.

Een mevrouw  in Randwijck, die pas weduwe werd en dementerend (en slecht ter been) is, wordt gezocht naar iemand die met haar wil praten. Dat contact, dor haar zelf gewenst, kan ook worden gecombineerd met wat hulp in de tuin. 

Een Marokkaanse vrouw met 2 kinderen zoekt iemand die haar wil helpen met brieven lezen en schrijven. Ook met omgaan met de computer.  En dan is de man van 70, met twee jonge zonen, die graag  hulp krijgt bij het schilderen van de binnenkant van zijn woning.

De dienst vraagt ook vrijwilligers die  boodschappen willen doen voor of met een ouder iemand.  Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de Buurthulpdienst tijdens het spreekuur op maandag- en woensdagochtend 9.00-11.00 uur: 020 - 7603400, of mobiel via 06-51579365. Of via e-mail: [email protected].

Lees ook:Buurthulpdienst zoekt vrijwilligers
Lees ook:Buurthulpdienst zoekt weer tal van vrijwilligers
Lees ook:Buurthulpdienst zoekt weer vrijwilligers
Lees ook:Buurthulpdienst zoekt klaverjasser en andere vrijwilligers
Lees ook:Buurthulpdienst zoekt weer veel vrijwilligers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.