KLM-korting op 100 bestemmingen

Vandaag, donderdag 7 september, beginnen de Werelddeal Weken van KLM weer. Samen mer haar partners biedt de Nederlandse luchtvaartmaatschappij en ruim een miljoen stoelen met wereldkorting aan naar meer dan 100 bestemmingen aan. Te denken valt hierbij aan Curaçao, New York en Valencia.

Een retourvlucht New York wordt bijvoorbeeld aangeboden voor 469 euro. Aruba, Bonaire of Curaçao voor 499 euro. In de Werelddeal Weken zijn de stoelen te boeken van 7 tot en met 25 september. In dezelfde periode zijn er ook speciale KLM Package Deals-aanbiedingen (ticket met hotel en/of auto) te boeken.

Ook op KLM’s nieuwe bestemmingen in Europa, Sri Lanka, Costa Rica of Mauritius gelden de kortingen.

 

Lees ook:KLM naar getroffen St. Maarten met hulp
Lees ook:KLM vervoerde weer meer passagiers
Lees ook:KLM vliegt rechtstreeks naar Fortaleza
Lees ook:Leuke workshops voor kinderen in zomervakantie
Lees ook:St. Josephschool in Nes wordt woonhuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.