Overlast Schiphol groter door onderhoud Kaagbaan

Doordat aan de zogenoemde Kaagbaan van Schiphol van zaterdag 18 maart tot en met woensdag 24 mei groot onderhoud wordt verricht, ontstaat op aanvliegroutes naar de andere start- en landingsbanen in die periode extra overlast.  De Kaagbaan wordt namelijk buiten gebruik gesteld. Dit jaar is gekozen voor een integrale aanpak, waarbij in ruim negen weken tijd verschillende soorten werkzaamheden worden gecombineerd. Aansluitend aan het groot onderhoud, wordt de Kaagbaan tot dinsdag 13 juni in tien nachten geveegd. Tijdens het vegen is de baan gesloten voor vliegverkeer.

Lees meer op: http://nieuws.schiphol.nl/groot-onderhoud-kaagbaan-op-schiphol/

 

 

 

Lees ook:Hinder door onderhoud Kaagbaan duurt langer
Lees ook:Kaagbaan weer in gebruik
Lees ook:Onderhoud aan Polderbaan
Lees ook:Mogelijk meer herrie door onderhoud Kaagbaan
Lees ook:Mogelijk meer gebruik Buitenveldertbaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.