SWAB boos op wethouder Maaike Veeningen

Maaike Veeningen

De Stichting Schiphol Werkgroep Amstelveen Buitenveldert (SWAB) is boos op wethouder Maaike Veeningen. Die doet vrijwel niks voor Amstelveners tegen overlast door vliegtuigen, zei voorzitter Jan Griese dinsdag tegen de raadscommissie Ruimte Wonen en Natuur. De wethouder vertegenwoordigt Amstelland-gemeenten in een adviesraad, maar zij noch haar ambtenaren kwamen in beweging na talloze mails van de SWAB, meldde de inspreker.

Uit de commissie kwam, vooral van de coalitiepartijen, herhaaldelijk de vraag wat Griese dan concreet van de wethouder verwacht. Linda Roos van Burgerbelangen stelde voor een brief namens de raad aan de voor Schiphol verantwoordelijke minister te sturen om de Amstelveense belangen nog eens onder de aandacht te brengen. Kan nooit kwaad, zei Griese, maar hij bleef bij zijn kritiek op het onzichtbaar zijn van de wethouder als het daarom gaat. Vooral om de overlast door geluidhinder. Voor zijn stichting is fijnstof een bijzaak.

Onzichtbaar

Hij vond de onzichtbaarheid van de wethouder, als het om de hinder door volgens hem overmatig gebruik van de Buitenveldertbaan gaat, des te vreemder omdat de vorige complete gemeenteraad, nota bene mede op voorstel van de eigen fractie (D66) van de wethouder, waarvan zij toen nog fractievoorzitter was, besloot tot een second opinion onderzoek. Bureau Helios, dat het uitvoerde, kwam met niet malse kritiek over de verklaarde cijfers omtrent het gebruik van de Buitenveldert baan. In de experimenteerjaren (2011 en 2012) met de nieuwe aanpak van het banengebruik was er sprake van 50 tot 55% overschrijding van het geprognotiseerde gebruik van de Buitenveldertbaan.

Voorzitter Hans Alders van de zogenoemde Alderstafel, destijds een praatclub over Schiphol, liet daarop onderzo0ek doen, zogenaamd onafhankelijk, maar wel uitgevoerd door de bedenkers van het systeem. De oorzaak van de overschrijdingen zou het weer zijn, wat zowel door het KNMI als Helios werd tegengesproken. “Opvallend is dat bij onderhoud aan de Buineveldertban ineens wel andere banen kunnen worden gebruikt, het weer is dan kennelijk geen probleem”, zei Griese.

Prognoses

Zijn inmiddels zogenaamde verbeterde prognoses gemaakt, maar daar heet Griese ook geen hoe pet van op. Het zoiets als, wanneer een auto meer benzine gebruikt dan in de handleiding staat die laatste veranderen, terwijl de gebreken aan de auto in stand blijven, zei hij.

Nu binnenkort de Tweede Kamer het Luchtvaartbesluit behandelt, waar de definitieve normen voor het gebruik van de banen in staat, heeft secretaris Dijksma on een regionaal advies gevraagd. Daar ligt voor de wethouder dus een rol, vindt Griese. Maar als zij zich er ook nu met hetzelfde Jantje van Leiden vanaf maakt als zij in zijn ogen sinds haar aantreden steeds deed, verspeelt zij die laatste kans waarschuwde Griese. Hij ziet best het economische belang van Schiphol voor Amstelveen, maar ook dat door het toestaan van op zich vermijdbare hinder deze stad onnodig zwaar wordt gedupeerd. “Alleen als de gemeente krachtig stelling neemt, komen er oplossingen”, is zijn overtuiging.

 

Lees ook:Ook bbA in verzet tegen veel gebruik Buitenveldertbaan
Lees ook:Kritiek Burgerbelangen op Groot over Schiphol
Lees ook:‘Afgesproken 500.000 tot ’30 genoeg voor Schiphol’
Lees ook:‘Experiment vliegen volgens afspraak mislukt’
Lees ook:ChristenUnie wil Schiphol Werkgroep als adviesraad gemeente

68 reacties op “SWAB boos op wethouder Maaike Veeningen

 1. Herben

  Ik wil niet lullig doen, maar die mevr. Veeningen is toch de risee van bestuurlijk Amstelveen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Ciska

  Moet mevr. Veeningen niet geswapt worden?

    /   Beantwoorden  / 
 3. Rotary-vriendje

  Swapperdeflap… als ik mevrouw Veeningen was zou ik mij toch eens beraden op mijn positie. Zo vaak negatief in het nieuws komen en geen enkele grip op haar beleid tonend, moet toch tot nadenken stemmen. Maar ja….

    /   Beantwoorden  / 
 4. Zoostje

  Deze vrouw met haar partij zou sowieso van het politieke toneel moeten verdwijnen. Gaat ook wel gebeuren. Haar partij daalt iedere week in de peilingen. Euthanasie voor 75 plussers, iedereen een eigen pensioen, dus zelf beleggen…met alle risico’s van dien, embryo’s die mogen worden gebruikt voor allerhande “onderzoeken”, gemeenschapsgeld dat wordt gebruikt voor eigen ‘drollen’, badjes en schilderijen in het Rijks…,allemaal betaald door u en mij. Onderwijs, dat door de heer Maanen wordt verkwanseld. Want waar blijft het? Veeningen is een product van deze tijd, is totaal ondergeschikt aan de VVD, stemt een beetje mee in de tijd van nu, maar gaat volledig voorbij aan haar inwoners. Overigens is dit laatste niet nieuw. Ze komt niet uit dat Poelgesticht. D’66 is verleden tijd!

    /   Beantwoorden  / 
 5. Zoostje

  En dan moet men hier in Amstelveen nog even wat fijnstof binnenhappen, moet de woningbouw worden uitgebreid richting Schiphol, moeten kantoren in de regio worden klaargemaakt voor vluchtelingen, die wel dat gore zootje mogen inademen, het blijft een vrouwtje dat naar mijn idee volledig de weg kwijt is. Ze zal ook niet meer terugkeren is mijn mening. Ofwel Raat zal haar uiteindelijk overstemmen, ofwel D’66 is gewoon verleden tijd. Zie het nieuwe voorstel tot opening van alles wat inwonders gaat storen. Deze mevrouw Veeningen gaat echt haar laatste maanden in. En hopelijk haar partij ook.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Robert van Waning

  Raat is blij met die meestemmers van D66 en zeker met zo’n gedweeë meeloper en jaknikker als Maaike Veeningen

    /   Beantwoorden  / 
  1. Ciska

   Ik weet niet of je zo blij moet zijn met zo’n meeloper en totale bestuurlijke nitwit.

     /   Beantwoorden  / 
 7. Zoostje

  Ik zou persoonlijk opperen, weg met mevrouw FijnstofhapperVeeningen. En weg met al die VVD-ers/D’66-ers en BBA-ers, die hier de boel al jarenlang bestieren. Tkv haar inwoners. Alles wordt door hen door het riool gespoeld. De zorg, het ov, energie, onderwijs,wonen,cultuur en noem maar op….Veeningen heeft blijkbaar in deze gemeente een alleenrecht op uitgeven van belastingeld tbv compleet incompetente bestuurlijke machtwellustigingsprivileges. Maar ZIJ vergeet even voor het gemak, dat zij wordt betaald door haar belastingbetalers. Weg met die vrouw!

    /   Beantwoorden  / 
 8. Robert van Waning

  Een bestuurder die alleen kijkt naar het ‘economisch belang’ van Schiphol, maar niet naar de schade die het doet aan de gezondheid en levenskwaliteit van omwonenden (om niet te spreken over de bijdrage aan verslechtering van het leefmilieu en het klimaat), die houdt de burgers voor de gek en maakt haar mandaat te schande.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Ceaucescue

   Voor heel veel gewone mensen met een normaal inkomen vormt de luchthaven hun inkomen. Dit gold ook voor mijn ouders en door hun heb ik in mijn jonge jaren de hele wereld rond kunnen gaan. Natuurlijk geeft die luchthaven fijnstof, maar zonder hadden we zeker 100.000 werklozen extra. Het is niet altijd zwart/wit. Een heleboel uitkeringen kunnen daarvan ook betaald worden.

     /   Beantwoorden  / 
 9. Robert van Waning

  Duurzaamheid betekent dat je een leefbare wereld en ook nog voldoende voorraden achterlaat voor volgende generaties.

  De luchtvaartindustrie heeft in zijn huidige vorm en grootte geen toekomst. De voorraden van betaalbare energierijke grondstoffen raken uitgeput en de de eisen op het gebied van leefmilieu, klimaat en veiligheid worden steeds strenger en kostbaarder. Wie daarmee nu geen rekening houdt is kortzichtig en egoïstisch.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Frank

   Zeg RvW, waarom negeer je mijn reactie? Komt ie niet goed uit? Ach laat eigenlijk ook maar………..

     /   Beantwoorden  / 
  2. Robert van Waning

   Frank, wélke reactie bedoel je? Je slaat trouwens wel een dwingend toontje aan. Ik ben je hondje niet.

     /   Beantwoorden  / 
 10. PeterPC

  Wie altijd de mond vol heeft over uitputting van grondstoffen, leefmilieu etc, maar voor elk wissewasje in zijn ruim 20 jaar oude Micra stapt is vooral hypocriet.

    /   Beantwoorden  / 
 11. Robert van Waning

  PC, in een jaar verbruik ik minder brandstof dan een vakantievlieger in één dag. Laat verder maar weer jouw persoonsgerichte hatelijkheden achterwege, tenzij je ook deze discussie wilt saboteren met je off-topic flauwekul, al of niet met goedvinden van JB.

    /   Beantwoorden  / 
  1. PeterPC

   Persoonsgericht is tegenwoordig elke reactie op iets wat jij hier zegt. Niet zo zielig doen hoor.

   Jij ging toch ook voor die minieme percentages die de milieuzone in Utrecht, volgens jou een succes, teweegbracht?

   En goed lezen, ik zei voor ieder wissewasje je oude starten, en een paar kilometer rijden, is bijna hetzelfde als 300 mensen in een vliegtuig.

   Bij jezelf beginnen, wereldverbeteraar.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Robert van Waning

   PC, het artikel gaat over de herrie en luchtvervuiling van Schiphol, ik had het over de uitzichtloze toekomst vd luchtvaartindustrie in het algemeen en jij begint over mijn Micra (maar niet over mijn fiets). Je bent bezig om ook deze discussie te verzieken door weer op de persoon te spelen. Misselijk mannetje. (Misschien helpt terugschelden.)

     /   Beantwoorden  / 
   1. Frank

    Dacht ‘t niet. Hij is wereldkampioen. Moet je wel rekening mee houden, hoor.

      /   Beantwoorden  / 
   2. Zoostje

    Ik vlieg nooit, heb geen auto, wel rijbewijs, ga gewoon met fiets of ov. Een ieder die nog kritiek heeft op welke milieumaatregel dan ook, zal zelf eens het goede voorbeeld moeten geven. Ik moet helaas wel die vliegvakanties van de hier reagerende Schiphollovers inademen. Zielige figuren!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Frank

     Het is makkelijk praten voor iemand die aan de kant staat evenals mijn persoontje.

       /   Beantwoorden  / 
   3. PeterPC

    Als jij een boek gaat kopen op een plek die 1.5 km van je huis is, of naar een computer winkel gaat die 300 meter van je huis is en je pakt daarvoor die ruim 20 jaar oude vuil spuitende Micra, dus voor elk wissewasje, dan ben je hypocriet door continue te zeuren over milieu. Terecht ben je beide keren als straf beboet, met dank aan een hogere macht.

    En over je fiets kan ik niets zeggen, want daar heb je het nooit over.

    En denk om de toon met dat schelden.

      /   Beantwoorden  / 
   4. Robert van Waning

    PC, dacht je nu heus dat ik met de auto naar Mycom aan de Rembrandtweg ga? Je bent echt verblind door jouw haat. Ook in het geval van Groenhof kwam ik er langs.

    Ik heb twee fietsen, waarvan één een vouwfiets die in onze vestibule staat. Daarmee kan ik letterlijk van deur tot deur rijden.

    Nu weer terug naar het onderwerp, de hinder en vervuiling door Schiphol. De luchtvaart zal niet blijven toenemen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Robert van Waning

   PC, hoe kom je erbij dat ik voor ieder wissewasje in mijn Micra stap? Je kletst maar wat, zoals gewoonlijk.

   Ik schreef dat de luchtvaartindustrie in zijn huidige vorm en grootte geen toekomst heeft, omdat de voorraden van betaalbare energierijke grondstoffen uitgeput raken en omdat de eisen op het gebied van leefmilieu, klimaat en veiligheid steeds strenger en kostbaarder worden.

   Bestuurders moeten daarmee rekening houden en niet doen alsof het vliegverkeer alleen maar zal toenemen.

   De luchtvaart is trouwens nu al een noodlijdende en zwaar gesubsidieerde bedrijfstak. Het is niet liberaal om die te blijven steunen.

   Ik hoor graag van je waarom het daarmee niet eens bent.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Frank

    Zonder de luchthaven bestond het Stadshart niet eens en konden we onze boodschappen nog doen bij de SRV-wagen. Je had dan ook geen golfbaan, theater en bibliotheek. Nou ja, je kon nog gaan moestuinen, RvW.

      /   Beantwoorden  / 
 12. Zoostje

  En dan te bedenken dat deze gemeente continu op vliegreisjes is…ofwel naar Peru, ofwel naar een ander milieuonvriendelijk oord. En dan nog de maat meten bij haar inwoners. Men stapt in dat vliegtuig en dan wordt er absoluut niet aan de volgende generatie gedacht, sterker nog de VVD is zelfs bereid een nieuw leuk tuigje te financieren voor onze Kon. Familie, mag gelukkig wel een tweedehandsje zijn hahahahahahahahaha. En waar is GL in de Kamer??? Kijk, van Veeningen weten we wat haar prioriteiten zijn. Die liggen meer in het gebied, zoveel mogelijk belastinggeld vergooien. Aan nutteloze drollen of badjes die slechts voor het Poelgesticht bedoeld zijn. En dan stapt zij volgende week gewoon weer in een vliegtuig om nog wat extra fijnstof te generenen. Hoppa, weg met die zooi, lekker uitgespried over haar inwoners.

    /   Beantwoorden  / 
 13. Jos

  Een windmolenpark in de Bovenkerkerpolder lijkt me wel wat.

    /   Beantwoorden  / 
 14. Robert van Waning

  Frank, al potverterend heeft onze generatie inderdaad veel welvaart genoten, maar wij laten een uitgemergelde, vervuilde en opgewarmde wereld achter.

  Volgende generaties zullen veel minder mobiel zijn over weg en water en door de lucht, omdat duurzame energievormen veel minder energierijk zijn. Zij hadden de fossiele grondstoffen op nuttige en duurzame manieren kunnen benutten, maar die zijn allemaal opgestookt tbv onze verspillende en vervuilende leefwijze.

  Bestuurders moeten vooruitzien en er niet van uitgaan dat de mobiliteit eindeloos zal blijven toenemen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Frank

   Ik kan je nog enigszins volgen, maar dan moet je wel bij jezelf beginnen en niet afwachten tot de overheid wat doet en ook iets verzinnen op het vrijgekomen arbeidspotentieel aan de gang te houden.
   Zo niet, dan ben je zeer hypocriet bezig.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Robert van Waning

   Wat ik schrijf is geen wens maar een onontkoombaar en onmiskenbaar feit waaraan alle (nu nog) welvarende westerse landen hun economisch beleid zullen moeten aanpassen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Frank

    Je geeft geen antwoord op mijn opmerking.

      /   Beantwoorden  / 
   2. Robert van Waning

    Bedoel je dat ik in m’n eentje even een nieuw en duurzaam economisch stelsel miet schetsen? Blijf je een beetje redelijk?

      /   Beantwoorden  / 
 15. Zoostje

  Niet goed gelezen PC, dat doe je overigens wel vaker niet dan wel. Mijn dochter werkte in een bar. En mocht allerhande gaypridemensen (die overigens lief, leuk en geweldig waren) een drankje serveren. Nogmaals LEZEN! En verder…..geniaal, dat jij weer ff meer doet dan gewoon inhoudelijk reageren. Heeft dus niks met D’66 te maken, want die partij wordt door haar verafschuwd. Jouw gemene verwoordingen die je doet zoals het JOU uitkomt ben ik zat.

    /   Beantwoorden  / 
 16. Zoostje

  Smerige verdraaiingen van de context, maar daar is deze PC goed in. Hij uit zijn eigen frustraties als projectie op een ander.

    /   Beantwoorden  / 
 17. Zoostje

  En Gerrit, Matthijs, PC, van Faassen en noem maar op….komen jullie (PC) er maar in! Succes! We weten allemaal welke nicknames PC van Faassen gebruikt. En onder welke noemer hij reageert. Nl. iedereen die een afwijkend standpunt inneemt het leven zuur maken. Die inmiddels 74 jarige die iedere dag een liter jenever tot zich neemt en anderen de maat neemt. En als je inmiddels al mijn nicknames niet meer weet, dan gaat het vast slecht met je.

    /   Beantwoorden  / 
 18. Matthijs

  @Zoostje. Wilt u mij er buiten houden. Ik ben niet Peter de onder die andere nicknames (gebruikt u zelf ook trouwens)schuil gaande personen en u wrijft mij nu aan dat ik een liter jenever per dag drink. Of u kunt bewijzen dat iemand anders dat doet, laat ik in het midden, uw weet kennelijk veel. Ook dat PC op de PVV stemt. De discussie heeft volgens mij niets met SWAB te maken, maar het is niet aan mij daar verandering in te brengen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Zoostje

   Wat is jouw probleem Matthijs? Misschien kunt je zelf bewijzen dat je niet pc of jb bent?

     /   Beantwoorden  / 
  2. Zoostje

   Ok, de eerste nickname heeft al gereageerd, nu de rest nog.

     /   Beantwoorden  / 
 19. Zoostje

  Veeningen heeft afgedaan. Zij mag een huisje gaan huren (of nee kopen) in de Scheg, zij mag zwemmen in de Poel, zij mag Drollen bakken op het Stadsplein, maar zij mag nooit meer als wethouder in deze gemeente aantreden. Samen met wethouder Raat mag zij van het toneel verdwijnen. Mevr. Veeningen heeft haar overlastlimiet bereikt. Haar kunstlimiet overigens ook. Kijk eens op google….Veeningen etc…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Ceaucescue

   Nou,nou, je laat je wel stangen. Zo neemt niemand je serieus.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Zoostje

    Goed, de volgende nickname die reageert.

      /   Beantwoorden  / 
 20. Matthijs

  @ Zoostje. Het wordt steeds gekker. Hoe kan ik kan nou bewijzen niet mand anders te zijn. Ik heet Matthijs Roeleveld en gebruik gewoon mijn voornaam. Moet je ook eens doen. Maar misschien ben je zelf PC wel om de ziekelijke discussie aan de gang te houden.

    /   Beantwoorden  / 
 21. Zoostje

  Zou ik graag willen, maar mijn naam is door Pc door het stront gehaald. En een ieder die hier reageert in naam van PeterPc wantrouw ik, sorry, mocht u idd gewoon echt uw eigen zelf zijn, dan bied ik bij deze mijn excuses aan.

    /   Beantwoorden  / 
 22. Matthijs

  Wat maakt het nou uit of je onder je voornaam of onder een pseudoniem kritiek krijgt. Waarom verwijt u anderen een nickname te kiezen, terwijl u zich daar zelf ook van bedient?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Johan Bos

   Heren en dame, heeft dit nog iets met SWAP te maken of worden persoonlijke en politieke conflicten weer eens goedkoop uitgevochten? Ik grijp maar weer in bij voortduring van het onnozele gezeik.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Zoostje

    Heer Johan Bos, ik reageerde op Swap, helaas werd de discussie door PC in een andere richting geduwd en u ziet het weer niet!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Johan Bos

     Daar hoef je toch niet eindeloos nee door te gaan. Ik hoop wel eens dat iemand de verstandigste is, maar raak keer op keer teleurgesteld. Het gaat bergens meer over.

       /   Beantwoorden  / 
     1. PeterPC

      Ik heb helemaal niets gezegd hier, en word helemaal afgebrand.

      Misschien kun je die vuige aantijgingen verwijderen, beste Johan.

        /  
     2. Ceaucescue

      OOOhhh, wat zielig, Peter!

        /  
 23. Zoostje

  Waar heb ik iemand verweten onder een nickname te reageren? Degene die daarover begon was iemand die een aantal reacties hierboven allerlei nicknames de ether ingooide. Dus niet selectief op mij reageren aub.

    /   Beantwoorden  / 
 24. Robert van Waning

  De hele dag klereherrie van vliegtuigen en de ooit blauwe lucht is bedekt met vliegtuigsmog (eufemistisch: ‘sluierbewolking’). Toch mag Schiphol wat Amstelveen betreft doorgroeien.

    /   Beantwoorden  / 
   1. Johan Bos

    Dat heb je als je (als enige)altijd op jezelf antwoordt

      /   Beantwoorden  / 
    1. Frank

     LOL.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Robert van Waning

      Frank, het is onlogisch om iedere beantwoording binnen een ‘draadje’ (sub-discussie) verder te laten inspringen. Het maakt de discussie alleen maar onoverzichtelijk en zodoende moeilijk te volgen. Ik geef een voorbeeld:

        /  
   2. Robert van Waning

    Frank, het is onlogisch om iedere beantwoording binnen een ‘draadje’ (sub-discussie) verder te laten inspringen. Het maakt de discussie alleen maar onoverzichtelijk en zodoende moeilijk tevolgen.

      /   Beantwoorden  / 
  1. Robert van Waning

   @JB, dat heeft er helemaal niets mee te maken. Bovenstaand bericht was geen reactie (zoals u kunt zien) maar een bericht dat ik op 6 juni 2016 at 21:43 verstuurde. Het had geplaatst moeten worden onder het bericht van Zoostje van 6 juni 2016 at 17:53. Het kwam echter op een willekeurige plaats ergens daarboven terecht, zoals wel vaker gebeurt. Soms lijkt iemand in te grijpen.

   Ik reageer niet op mij zelf, maar ik probeer een ‘draadje’ leesbaar te houden door niet steeds verder in te springen. Discussie worden door al dat inspringen moeilijk te volgen, zeker op een klein scherm. U heeft hier echter geen begrip voor.

     /   Beantwoorden  / 
 25. PeterPC

  Zoostje is helemaal van het padje af. De enige conversatie van mij hier was met rvw.

  Dus ik begrijp die vuile taal die je hier over mij uit niet helemaal.

  Dus denk je een beetje om de toon, zoostje?

  Potentiële SP leden, zoals ik bijvoorbeeld, haken direct af door dit gedrag. De enige SP’er met nuance, frank, moet dit weer allemaal goed zien te praten. En hij heeft echt wel belangrijker dingen te doen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Robert van Waning

   PestkopPC, je had helemaal geen conversatie met mij. Je zat – zoals gewoonlijk – mij alleen zwart te maken en daarbij weer onzin uit te kramen. Je schreef bijvoorbeeld dat ik per auto naar Mycom in de Rambrandtweg ga, terwijl die winkel dichterbij is dan mijn parkeerplaats.

     /   Beantwoorden  / 
 26. Robert van Waning

  Volgens FaassenPC mogen autobezitters niet pleiten voor duurzaam en ecologisch verantwoord economisch beleid, ook al maken zij zelf een zo verstandig en spaarzaam mogelijk gebruik van hun auto.

  Zodoende komt er van duurzaamheid zo weinig terecht. Niet-autobezitters gelden immers als linkse watjes en wereldverbeteraars naar wie helemaal niet hoeft worden geluisterd.

  Zo dendert en raast de mensheid door naar een totale uitputting van de aardse voorraden en naar een voor de mens onleefbare wereld.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Robert van Waning

   @JB, ook deze reactie kwam op een verkeerde plek terecht. Kijk zelf maar naar de tijd.

     /   Beantwoorden  / 
    1. Robert van Waning

     @JB, u neemt de klacht niet serieus. Mijn reactie van
     7 juni 2016 at 10:58 was geen antwoord op een andere reactie. Als meest recente reactie staat hij niet onderaan, waar hij had moeten worden geplaatst.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Robert van Waning

      @JB, al dat inspringen maakt discussies moeilijker te volgen. Bij beantwoording van een andere reageerder binnen een ‘draadje’ probeer op één niveau te blijven. U wilt dat maar niet begrijpen.

        /  
  2. Robert van Waning

   @JB, ook mijn reactie van 7 juni 2016 at 10:58 kwam op een verkeerde plek terecht. Kijk zelf maar naar de tijd.

     /   Beantwoorden  / 
 27. Matthijs

  Discussie? Heet dit eindeloze geleuter over elkaar zo?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Robert van Waning

   Matthijs Roeleveld, look who’s talking. Je schrijft zelf zelden on-topic, maar je leutert meestal tegen of over anderen. Nu ook weer.

   Daarom dacht Zoostje dat Matthijs een zoveelste schuilnaam was van PG van Faassen, aka the PeterPC, DAHVinnik, MARGinaal, Gerri en wellicht nog andere.

     /   Beantwoorden  / 
 28. PeterPC

  Om alles maar weer duidelijk te maken. Is dat ik zoostje nooit genoemd heb in onderstaande. En dan die aparte reacties. Of zou zoostje..? Dat zou ik nooit verwacht hebben, het was puur een anekdote die wel grappig is.

  Grappig is dat bij Dichtbij ooit een schreeuwerige gelooide bakvis van de SP altijd tekeer ging over D66. Wat bleek, haar dochter had bij een gay parade op een D66 boot hapjes en drankjes rondgedeeld. En wel 24 uur lang.

  Dat was een absolute bron van vermaak voor de andere reaguurders.

  Als zoiets gebeurt kan ik mij voorstellen dat zich in een onontwikkelde geest een enorme haat ontwikkelt tegen alles wat D66 is.

  Ik kan mij haar nickname niet meer herinneren. Ze gebruikt(e) er zo enorm veel.

  Oh wacht, het begon met marianne, marianne01, madhu, hemaworstje etc. Wat een gekkigheid.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Robert van Waning

   Dit is een herhaling van een reactie die (terecht) was verwijderd. Hij staat bovendien op een verkeerde plaats, niet chronologisch.

   @JB, het is een zooitje.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.