Rijdende rechter komt naar Amstelveen

Mr. John Reid, Foto: KRO-NCRV

Voor het populaire tv-programma De Rijdende Rechter (KRO-NCRV), dat doorgaans over schuttingen en kadastrale afscheidingen gaat, worden maandag (31 juli) opnamen in Amstelveen gemaakt. Wie in dit geval de kemphanen zijn, is onduidelijk, maar het gaat om ruzie over parkeren. De hoorzitting (16.00 tot 17.00 uur) wordt gehouden in Bowling Centrum De Kegel aan de Bovenkerkerweg.

De plaatsen voor publiek zijn daar trouwens al vol, dus het heeft geen zin er hgeen te gaat. De Rijdende Rechter is tegenwoordig John Reid, opvolger van de bekende Mr. Visser, die na jarenlang het programma te hebben gedaan overstapte naar SBS6. De programma’s gaan vrijwel altijd over burenruzies. Alle door de gemeente gewenste sociale cohesie in de wijken ten spijt, heeft ook Amstelveen daar kennelijk mee te maken. Hier hebben dus twee inwoners een parkeerprobleem.

Wanneer de opnamen in Amstelveen worden uitgezonden, is nog niet bekend. Het nieuwe seizoen begint op dinsdag 17 oktober.

 

Lees ook:Film over Amstellandse natuur in Buurtkamer
Lees ook:Bemiddeling bij burenruzies in andere handen
Lees ook:Bestuursrechter: aanleg golfbaan geen overtreding
Lees ook:Rechter verbiedt bouw kinderdagverblijf Zonnestein
Lees ook:Goede hoop op aanhouding overval pompstation

2 reacties op “Rijdende rechter komt naar Amstelveen

 1. Mr. DDRaatkracht

  Nou meneer de rechter, moet u eens even luisteren. Ik zet al jarenlang me auto hier neer en nou is mevrouw op éne boos dat ik met me boodschappen te vaak langs haar tuin loop. Ik zeg moet u luisteren meneer de rechter, ik loop gewoon met mijn boodschappen langs haar grensafscheiding en dat mag toch? Moet je eens even kijken hoe mevrouw beledigd is dat ik met me boodschappen zo vaak over haar erfgrens ga. Ik zeg moet je daar nu op éne na 35 jaar over gaan leggen zeiken? Toen ik je kleine nog naar school bracht was je maar wat blij dat je niet in je lunchpauze je grut moest ophalen. En nou leggen zeiken over een erfgrens. Meneer de rechter zeg nou zelf? Het is toch niet normaal? Niet dan?

  Nu óók in Amstelveen: de rijdende rechter. Vanavond op 1.

    /   Beantwoorden  / 
  1. 🤡

   😂😭😡

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.