ChristenUnie: Hoeveel verdient Bakas bij AV?

Bert de Pijper

Tijdens de talkshow ‘BV Amstelveen’, tegenwoordig ook uitgezonden door de lokale zender RTV Amstelveen, kan wethouder Herbert Raat wel hebben gezegd dat de daar gepresenteerde trendwatcher Adjiedj Bakas bijzonder cultureel adviseur van de gemeente wordt, maar is die benoeming wel in B&W besproken en wat gaat hij verdienen. Dat gaat fractievoorzitter Bert de Pijper van de ChristenUnie donderdagavond in de raadscommissie Algemeen Bestuur en Middelen vragen.

Hij wil ook weten welke wat Bakas precies gaat doen, hoe hoog zijn tarief per uur is. Of gaat hij misschien gratis als vrijwilliger voor de gemeente werken? Als er een taakomschrijving voor de trendwatcher is, zou De Pijper graag willen dat die aan de gemeenteraad wordt gezonden. Hij wil ook weten of Barkas louter in opdracht van de gemeente werkt, of ook eigen initiatieven neemt en ongevraagd adviseert. Hoeveel uur per week of maand gaat de trendwatcher trouwens voor Amstelveen werken, vraagt De Pijper.

 

Lees ook:ChristenUnie tegen trouwen op zondag
Lees ook:Talkshow over toekomst Amstelveen
Lees ook:CU vraagt CU-wethouder naar tegenprestatie bijstandtrekkers
Lees ook:ChristenUnie wijst B&W op zorgplicht voor asielzoekers
Lees ook:ChristenUnie: ‘Verkeersinfarct dreigt door AV-lijn’

Eén reactie op “ChristenUnie: Hoeveel verdient Bakas bij AV?

  1. Kees

    Hele goeie vraag van de CU, want op mij komt over als een bekakte borrelpraatcauseur die te pas en te onpas open deuren intrapt.
    Ik wil dat ook wel komen doen en ik weet zeker dat mijn tarief lager is. 😂

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.