ChristenUnie enige partij met ‘open’ ledenvergadering

Bert de Pijper

Als enige politieke partij in Amstelveen houdt de ChristenUnie een voor iedereen toegankelijke – zogenoemde ‘open’ – ledenvergadering op 12 december (19.45 uur) in De Bolder aan Groenhof 40. Daar spreekt ook ds. Steve van Deventer uit Mijdrecht over ‘dromen dromen’ en ‘verantwoordelijkheid nemen’. 

‘Niet alleen leden van de afdeling zijn welkom zijn, maar iedereen die zich betrokken voelt bij de ChristenUnie”, zegt voorzitter Bert de Pijper van de fractie in de gemeenteraad. Tijdens de vergadering worden door de leden het verkiezingsprogramma “Een hoopvolle toekomst voor Amstelveen” en de kandidatenlijst voor de verkiezingen in 2018 worden vastgesteld.

De lijst telt 18 personen en lijsttrekker is Bert de Pijper. Het bestuur van de afdeling informeert de aanwezigen over het werk van de fractie in de gemeenteraad. Voor de aanwezigen is er gelegenheid tot het stellen van vragen en met elkaar in gesprek gaan over het verkiezingsprogramma.

“De ChristenUnie wil met het verkiezingsprogramma aangeven dat de partij een hoopvolle toekomst voor Amstelveen ziet”, zegt De Pijper. “De vele actiepunten uit het verkiezingsprogramma geven daar invulling aan. De ChristenUnie wil daarmee gaan bouwen aan een Amstelveense samenleving, waarin iedereen meetelt.”

 

 

Lees ook:‘Open’ ledenvergadering van ChristenUnie
Lees ook:Burgemeester bij ledenvergadering ChristenUnie
Lees ook:ChristenUnie gaat voor ‘Dienstbaar, duurzaam en dynamisch’
Lees ook:ChristenUnie wil veiliger Ouderkerkerlaan
Lees ook:ChristenUnie: ‘VVD / D66 naïef over Stadshart’

Eén reactie op “ChristenUnie enige partij met ‘open’ ledenvergadering

  1. F. Wijlens

    Hierbij wens ik te verklaren dat ik heel blij ben met de Christenunie. Dat gezegd hebbende, ik wens te zeggen dat ik hierbij mijn lidmaatschap van de PvdA opzeg, ik zal u nog niet het genoegen doen u dit schriftelijk mede te delen. En wel vanwege het volgende:
    https://www.haaretz.com/world-news/europe/1.826460

    Zou de Christenunie er niet zijn dan zou dit betekenen dat letterlijk elke politieke partij in dit land op zulk een wijze onacceptabel voor mij is dat ik geen nadere mogelijkheid zou zien om moord en doodslag te gaan gebruiken om ons aller samenzijn in vrijheid en welvaart in stand te houden.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.