‘Bomenontmoeting’ met Partij v.d. Dieren

De Partij voor de Dieren mag dan bij nader inzien niet aan de verkiezingen voor de gemeenteraad (nu al 10 fracties) deelnemen. Een werkgroep is lokaal wel aan de slag. Op 26 november (13.30 uur) houdt die een ‘bomen ontmoeting’ in het Amsterdamse Bos.

Van de hoofdentree aan de Bosrandweg 5 vertrekt de groep om 13.45 uur en alles duurt tot ongeveer 16.15 uur. Wie er bij wil zijn moet €10 betalen (kinderen t/m 12 jaar gratis). Bezitters van een Amstelveenpas krijgen 50% korting.

“Bomen zijn bijzondere organismen en vertellen hun eigen verhaal”, vindt de PvdD. “Maar je moet er wel even bij stilstaan om dit te zien – letterlijk.” Vandaar de bostocht, geleid door bomenexpert Jeroen Heindijk.

Die zal tijdens de bostocht de oeroude relatie tussen mens en bomen belichten en op verhalende wijze dieper ingaan op bomen en hun samenhang met de mens. Hij vertelt over hoe de bomen in het bos terecht zijn gekomen, met elkaar een stuk natuur vormen en hoe dit ontstaan is.

Interactief

De bostocht van 2½ uur is interactief, wat betekent dat men actief betrokken wordt. “Door de bostocht leer je op een andere wijze het bos, de bomen en jezelf te zien”, belooft de Werkgroep van de PvdD.

Wie wil meedoen met deze wandeling en daarbij kennismaken met (leden van) de Partij voor de Dieren, kan zich aanmelden door een ticket te kopen: http://pvdd.wetickets.nl

 

Lees ook:Partij voor de Dieren wil in gemeenteraad
Lees ook:Documentaire Partij voor de Dieren
Lees ook:PvdD wil groenste partij in raad worden
Lees ook:Dierenpartij toch niet in gemeenteraad
Lees ook:Partij voor de Dieren naar Muziekschool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.