Höcker van BBA naar Lechners AVA

Jacqueline Höcker

Voor de nieuwe lokale partij Act!ef voor Amstelveen (AVA) staat ook Jacqueline Höcker als nummer drie op de kandidatenlijst. Zij was burgerraadslid (dus wel lid van een raadscommissie, maar niet van de gemeenteraad) voor de andere lokale partij Burgerbelangen Amstelveen. Lijsttrekker is de voormalige voorzitter van de Ouderencombinatie Tim Lechner, die ook raadslid van de VVD is geweest. Op de tweede plaats staat Michel Becker. Gewezen raadslid voor D66 en daarna naar de VVD overgestapt.

Met andere kandidaten vinden volgens AVA nog gesprekken plaats. Zij zouden allen maatschappelijke inzet en ervaring hebben. Nieuw is dat die in alfabetische volgorde op een kieslijst komen, waarna inwoners van Amstelveen hun voorkeur via de website van de partij hun voorkeur kunnen melden.

Act!ef voor Amstelveen wil zich profileren als een partij in het politieke midden en

Tim Lechner

zegt volop kansen te zien om de belangen van inwoners ‘op eigenzinnige wijze’ te behartigen. Ons motto is ‘Horen, zien en doen’, zegt oprichter Tim Lechner. Voor aanmeldingen en informatie: [email protected]

Speerpunten

Michel Becker

Een uitgebreid programma is er nog niet, maar de speerpunten daarvan zijn dat Amstelveners voorrang krijgen op de woningmarkt, de thuiszorg ‘op maat’ wordt geboden en er een ondernemersloket bij de gemeente voor ZZP’ers en het MKB komt. Verder zegt de partij zich in te gaan zetten voor sport, kunst en (stimuleren van) cultuur. Openbaar vervoer moet voor iedereen toegankelijk zijn en er moet een spreekuur voor inwoners op het raadhuis komen, vindt AVA.

Website

De partij zegt binnenkort met een ambitieus verkiezingsprogramma te komen op www.actiefvooramstelveen.nl, een website die op dit moment overigens nog niet bereikbaar is. Het programma zal ook via een spraakmodule op de site zijn te beluisteren.

 

 

Lees ook:D66-er Becker stapt uit gemeenteraad
Lees ook:AVA wil verschil in politiek gaan maken
Lees ook:Twee nieuwe partijen bij raadsverkiezing
Lees ook:AVA: ‘Coalitie geeft bloemenman Stadshart nekslag’
Lees ook:AVA: Raat tovert woningen jongeren uit hoed

5 reacties op “Höcker van BBA naar Lechners AVA

 1. Heikneuter.

  Becker de ras opportunist , heeft zich weer eens bij een nieuwe partij aangesloten, die zegt zich te willen inzetten voor cultuur. Nou ja ,hij was of is voorzitter van de carnavalsvereniging de turftrappers, heeft zijn eigen tent failliet laten gaan en staat er om bekend van alles te regelen om het vervolgens niet te doen. Voor de rest geloof ik dat ie nauwelijks weet hoe hij het woord cultuur schrijft.
  Voor de rest een man met grote politieke talenten, die nog nooit door iemand ontdekt zijn, maar daar zullen ze bij deze club ook nog wel achter komen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. uitgerangeerde

  Wat is dit? Een partij voor uitgerangeerde lokale (VVD) politici?! Hopelijk halen ze NUL zetels. Lechner kan als medewerker (office manager) van RTVA helaas wel propaganda maken via de lokale omroep…(hoezo belangenverstrengeling?! nergens las ik dat hij zijn vrijwilligerswerk daar heeft neergelegd). Alles behalve vernieuwend dit, VVD-bijwagen in spe met ons-kent-ons.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Dhr. Jan de Bellefroid d'Oudoumont

  AVA. AfVAl

    /   Beantwoorden  / 
  1. 🤡

   LOL.

     /   Beantwoorden  / 
 4. Mevrouw Ellevoort tot Grootgraaiers

  Mijn VVD, wil een ieder daar vanaf blijven??? Laat die Raat zijn gang gaan en de Amstelveners zullen beter af zijn. Overal nieuwe kavels. Overal privileges voor de Grootgraaiers. Raat oppermachtig in dit dorpse stadje. Wanneer wordt men wakker? Overal reacties, als mijn kinderen kunnen nergens wonen….overal reacties op dit graaigedrag van de VVD, maar eens een keer iets anders stemmen voor een iets ander beleid is de hoogopgeleiden in Amstelveen , die bakfietsgeneratie, totaal onbekend. Want kaveltjes te koop…..dan graaien ze verder tot ze een ons wegen.

  U begrijpt hoogopgeleide Amstelveners, dat dit cynisch is bedoeld. Jaag de wat minderbedeelden maar dit rechtse dorp uit, wees maar niet solidair, want de portemonee heeft voorrang boven al die sloebers die nergens meer een betaalbare woning kunnen krijgen. Beleg maar lekker vanuit uw luie stoel. O, jee Marie, de koersen zijn gedaald…..o, o, o,……….wat nu? Vraag hulp aan de partijen VVD, PvdA, BBA, D’66 en al die andere die Raat te hulp schieten ten koste van gewone normale mensen….hahahahaah normaal……

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.