Maria Vlaar (CU) uit raadscommissie RWN

Maria Vlaar

Het burgerlid Maria Vlaar van de fractie van de ChristenUnie stopt ermee. Een burgerlid maakt wel deel uit van een raadscommissie, maar niet van de gemeenteraad zelf. De CU zoekt onder de leden nijverig naar een opvolgster van Vlaar, die deel uitmaakt van de raadscommissie Ruimte, Wonen en Natuur (RWN), heeft andere drukke werkzaamheden. Zij trekt zich in september terug.

Ook wie de fractie van de ChristenUnie wil vertegenwoordiger in een van de andere twee commissies kan trouwens reageren. Die zijn de commissie Burgers en Samenleving (BS) en Algemeen Bestuur en Middelen (ABM).

Een burgerlid moet lid van de ChristenUnie en inwoner van Amstelveen zijn en wordt door de burgemeester beëdigd in een gemeenteraadsvergadering.

Wie specifiek in een van de andere commissies wil zitten, kan mogelijk met een lid daarin ruilen, denkt fractievoorzitter Bert de Pijper. Met hem kan men in elk geval contact opnemen: 06 – 45489620 of email: [email protected]

Er is ook een nieuwe penningmeester voor de kiesvereniging van de ChristenUnie in Amstelveen en omgeving. Dat is Eltjo Verweij uit Uithoorn. Hij volgt Jan Swijnenburg op.

 

Lees ook:Drie Amstelveners kandidaat CU/SGP in NH
Lees ook:Hans Bulsing vice voorzitter raad
Lees ook:ChristenUnie: ‘Woonbeleid gemeente faalt’
Lees ook:Fractiesteun voor ChristenUnie
Lees ook:ChristenUnie: beteugel extra verkeer NTC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.