Ook VVD claimt bijdrage oplossing brug

Ja hoor, na het CDA wijdt nu ook de VVD een persbericht aan haar blijdschap. En ook die denkt blijkbaar dat eigenlijk vooral aan haar is te danken dat tijdens de werkzaamheden aan de nieuwe brug over de Amstel, tussen Amstelveen en Ouderkerk, het autoverkeer door kan. Dat was oorspronkelijk niet de bedoeling, maar in nieuwe plannen blijft de oude brug gedeeltelijk open voor die auto’s.

“VVD is verheugd dat er een goede oplossing is gevonden voor de bereikbaarheid van Ouderkerk en de Amstelzijde tijdens de verbouwing van de oude naar de nieuwe brug bij Ouderkerk aan de Amstel”, staat er in het juichende persbericht. Eerst vond de provincie een oplossing te duur voor de ondernemers en de bewoners, maar na aandringen van de VVD – zegt de VVD – en inzameling van 2500 handtekeningen van mensen in de omgeving, zette de Amstelveense wethouder Bot zich in om de provincie op andere gedachten te brengen. Net als het CDA claimt de VVD dus dat het allemaal goeddeels haar werk is geweest. Overigens zegt de fractie dat Bot wethouder van verkeer en vervoer is, maar die portefeuille heeft Jeroen Brandes, zoals zij misschien zu kunnen weten.

De VVD van Ouderkerk en Amstelveen hebben het allemaal samen geregeld. Want zij vonden het vooral niet acceptabel dat de horeca op de Amstelzijde maandenlang niet per auto bereikbaar zou zijn. Dat is nu veranderd en daarom gingen de VVD-ers nog even op de foto met de baas van hun geliefde etablissement Paardenburg. Zonder die openstelling van de oude brug voor verkeer zouden bewoners van Amstelveen en Ouderkerk alleen via de snelweg van A naar B te kunnen. Dat werd omrijden dus, zoals ook het CDA al zei. Nu even wachten op de volgende politieke partij die de oplossing als eigen wapenfeit claimt…

 

Lees ook:CDA claimt bijdrage oplossing brug
Lees ook:VVD wil noodbrug Ouderkerk
Lees ook:Informatiemarkt over brug Ouderkerk
Lees ook:VVD: Blijft horeca bereikbaar tijdens ‘brugwerk’?
Lees ook:CDA: O’kerk dreigt 2 jaar op slot te gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.