PvdA zaterdag in Bovenkerk en Stadshart

Met het oog op de naderende provinciale (en waterschaps) verkiezingen trekt de PvdA landelijk zaterdag (28 februari) weer de wijken in. Lokaal doet zij dat in Bovenkerk. Vrijwilligers, fractieleden en bestuursleden gaan bewoners daar vragen wat zij van hun wijk vinden. Dat plegen politieke partijen altijd aan de vooravond van verkiezingen te doen, hoewel dat natuurlijk in Haarlem weinig of geen effect zal sorteren.

Het is voor de partij landelijk weer een editie van ‘PvdA in de buurt’. De partij ze4gt voor ‘een goede buurt waar iedereen zich thuis voelt’ te staan. Welk partij voorstander van een slechte buurt is, waar niemand zich thuis voelt, is volstrekt onduidelijk. Maar ongeveer drie weken voor de provinciale verkiezingen, PvdA-ers langs de deuren in Bovenkerk om naar eigen zeggen te horen wat daar speelt en dat kennelijk nog naar Haarlem door te spelen.

In Bovenkerk is de partij overigens maar twee uur actief (van 13.00 tot 15.00), want daarna spoedt de delegatie zich naar het Stadshart om Marieke van Duijn, tweede op de kandidatenlijst te ontvangen. Zij heeft vier dagen lang een fietstocht door de provincie gemaakt. De PvdA is zaterdag de 28e in meer dan 60 steden en dorpen te vinden op markten, pleinen en in de wijk. 

 

 

 

 

Lees ook:PvdA: B’kerk kent Noorddamcentrum niet’
Lees ook:PvdA huis aan huis in Middenhoven
Lees ook:PvdA langs deuren in Schilderswijk
Lees ook:Andere indeling van wijken
Lees ook:VVD blijft grootste, D66 tweede in AV

2 reacties op “PvdA zaterdag in Bovenkerk en Stadshart

 1. frank bikker

  Dat wordt dus weer een nummertje open deuren intrappen. Wanneer worden dergelijk soort types eens met pek en veren in de Poel gesodemieterd?

    /   Beantwoorden  / 
 2. PG van Faassen

  “Het kabinet begint een groot offensief tegen fraude met bijstand, toeslagen en andere overheidsuitkeringen. Door het afleggen van 20.000 huisbezoeken per jaar hoopt minister Ronald Plasterk van Binnenlandse Zaken 15.000 fraudeurs te pakken. Dat moet jaarlijks netto bijna 30 miljoen euro opbrengen.”

  Dus dat gaan die PVDA’ers doen. Stiekeme controles houden.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.