Debat GroenLinks en VVD in Uilenstede

 

Jesse Klaver (l) en Joost Taverne. Foto: GroenLinks.

GroenLinks en VVD organiseren samen een politiek debat in Uilenstede. Een nogal opmerkelijke combinatie, maar mogelijk wel interessant voor studenten. Er worden Tweede Kamerleden van de twee partijen voor naar Amstelveen gehaald op woensdag 12 maart, te weten Jesse Klaver (GroenLinks) en Joost Taverne (VVD). Zij kruisen aan de vooravond van de verkiezingen voor de gemeenteraad de degens over onderwijs, woningbouw en werk.

Jesse Klaver is woordvoerder onderwijs en financiën van GroenLinks. Met zijn 27 jaar is hij één van de jongste leden van de Tweede Kamer. Joost Taverne is geboren Amstelvener en voor de VVD woordvoerder Staatsrecht in de Tweede Kamer.

Het debat vindt plaats in Café Uilenstede en begint om 20.30 uur. Er komen weer, zoals zo langzamerhand in alle politieke debatten, stellingen aan de orde. En vragen als: Zijn de bezuinigingen in het onderwijs noodzakelijk? Moeten er meer betaalbare woningen voor starters komen? Kan de overheid meer mensen aan een baan helpen? Wie wil kan vooraf vragen insturen:  [email protected].

De avond wordt geleid door lokale kandidaten voor de gemeenteraad. Er is natuurlijk ruimte om met de aanwezige kandidaat raadsleden in gesprek te gaan.

 

 

 

 

 

Lees ook:Politici weten niet beter…
Lees ook:Vier partijen in debat op Uilenstede
Lees ook:Politiek café met (kandidaat) Kamerleden VVD en SP
Lees ook:D66: debat op Uilenstede en landelijk campagneteam op markt
Lees ook:Landelijke VVD-coryfeén in actie op Stadsplein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.