PvdA heeft eigen ombudsteam

 

Sjoera Dikkers

 

Jeroen Brandes

De PvdA blijkt een ombudsteam te hebben, waar bewoners met zorgen en vragen terecht kunnen. Dat gaat zij komende zaterdag vertellen aan de bewoners van Kostverloren. Zoals alle politieke partijen gaat ook de PvdA er in deze verkiezingstijd stevig tegenaan.

Komende zaterdag (22 februari) bezoeken lijsttrekker voor de komende raadsverkiezingen Jeroen Brandes en partijgenote Sjoera Dikkers uit de tweede kamer, samen met bestuursleden, fractieleden en vrijwilligers de wijk Kostverloren. Zij zijn dan in elk geval aan te spreken in winkelcentrum Kostverlorenhof.

Volgens de PvdA is het traditie bij haar zelf van bewoners te willen horen wat er speelt in de wijk. Dat zeggen andere partijen overigens ook te willen, maar allemaal maken zij zich er kennelijk vooral in verkiezingstijd druk om.

De PvdA houdt in de wijk een soort enquête onder de bewoners en zegt met de resultaten daarvan aan de slag te willen. Overigens hield bijvoorbeeld ook de SP verscheidene enquêtes, ook buiten verkiezingstijd, maar de uitkomsten daarvan werden door de raad doorgaans als politiek getint terzijde geschoven.

De PvdA zegt ideeën van bewoners te willen horen over problemen die spelen in de wijk. De oplossingen en beloften moeten vervolgens overigens wel in het verkiezingsprogramma
.

Lees ook:D66 en PvdA de wijken in
Lees ook:PvdA bezoekt huis-aan-huis bewoners Groenelaan
Lees ook:ChristenUnie tegen betaald parkeren deel Randwijck
Lees ook:Parkeren mantelzorgers veel goedkoper
Lees ook:PvdA: B’kerk kent Noorddamcentrum niet’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.