Lijstverbinding Burgerbelangen en Ouderencombinatie

Peter Bot

Bij de komende verkiezingen voor de gemeenteraad gaan de lokale partijen Burgerbelangen Amstelveen (BBA) en Ouderen Combinatie Amstelveen (OCA) een lijstverbinding aan. Vrijdag hebben zij daartoe de benodigde documenten ondertekend. De verkiezingen worden gehouden op 19 maart 2014.  

Beide partijen, ook nu al in de gemeenteraad en raadscommissies vertegenwoordigd, vinden dat hun wederzijdse algemene uitgangspunten elkaar kunnen versterken. Overigens zijn de respectieve verkiezingsprogramma’s nog onbekend.

Zij zeggen overigens ‘met behoud van en respect voor elkaars identiteit en elkaars verkiezingsthema’s’ tot het besluit te zijn gekomen. Zij hebben met elkaar gemeen lokale Amstelveense partijen te zijn, zonder  binding met landelijke  politieke partijen, zeggen ze. De partijen voegen er aan toe sterk te zijn gericht op  problemen in de directe omgeving.

Fractievoorzitter Peter Bot van BBA zegt blij te zijn met de samenwerking. “Dit betekent voor BBA dat we nog meer dan anders attent moeten zijn op de problemen van de ouderen. Maar die uitdaging nemen we graag aan”.

 

Lees ook:‘Landelijke politiek domineert raadsverkiezingen’
Lees ook:Fractie OCA weet niets van lijstverbinding met BBA
Lees ook:Politieke avond met alle partijen in raadhuis
Lees ook:Twee nieuwe partijen bij raadsverkiezing
Lees ook:Joël Voordewind (ChristenUnie) in Stadshart

Eén reactie op “Lijstverbinding Burgerbelangen en Ouderencombinatie

  1. gerben

    Jammer, weer minder keuze.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.